• Haberler
  • Genel
  • Düzyurt yolculuğu başladı – Kocatepe Gazetesi

Düzyurt yolculuğu başladı – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor, Trabzon’da oynanacak Düzyurtspor maçı için dün Trabzon’a hareket etti Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor, yarın, deplasmanda Trabzon ekibi Düzyurtspor takımıyla karşı karşıya gelecek. Grupta zirvede yer alan Düzyurtspor’a konuk olacak Kırmızı-Beyazlılar, dün bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktılar. Elibol Sandıklıspor’un kafilesinde geçen hafta oynanan Elazığ Belediyespor maçında sakatlanarak [&hellip]

Düzyurt yolculuğu başladı

Elibol Sandıklıspor, Trabzon’da oynanacak Düzyurtspor maçı için dün Trabzon’a hareket etti

Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor, yarın, deplasmanda Trabzon ekibi Düzyurtspor takımıyla karşı karşıya gelecek. Grupta zirvede yer alan Düzyurtspor’a konuk olacak Kırmızı-Beyazlılar, dün bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktılar. Elibol Sandıklıspor’un kafilesinde geçen hafta oynanan Elazığ Belediyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Güney de yer aldı. Yarın saat 13.30’da oynanacak karşılaşmaya tam kadro hazırlanan Elibol Sandıklıspor, bu önemli maçtan üç puanla ayrılmak istiyor. Saat 13.30’da Yavuz Selim Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Elibol Sandıklıspor kazanması durumunda zirveye de iyiden iyiye yaklaşacak. Son hafta oynadığı üç karşılaşmadan 7 puan çıkartarak önemli bir avantaj elde eden Elibol Sandıklıspor, lider Düzyurtspor’u da yenerek yükselişini sürdürmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Maç Sertaç Şaroğlu’nun

Elibol Sandıklıspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Düzyurtspor müsabakasını yönetecek hakemler belli oldu. Kırmızı Şimşekler’in bu önemli müsabakasını İstanbul bölgesinden Sertaç Şaroğlu yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerinde ise Serhat Yalnız ve Alper Uslu bulunacak. Maçın dördüncü hakemi ise Selim Özen olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Anıl ilk kez 11 gördü

Elibol Sandıklıspor’un genç oyuncusu Anıl Yıldırım, görev almaya başladı. Kırmızı Şimşekler’in sezon başında Emirdağspor’dan kadrosuna kattığı Anıl Yıldırım, geçen hafta sonu oynanan Elazığ Belediyespor maçında ilk 11’de sahaya çıkarak başarılı bir oyun ortaya koydu. Anıl, Düzyurtspor müsabakasında da görev almak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme