• Haberler
  • Genel
  • Düzce Cumhuriyet Başsavcısı’ndan Vali’ye ziyaret

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı’ndan Vali’ye ziyaret

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Ziyaret sırasında Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Düzce Adliyesi’nde görevli hakimler ile kısa bir süre sonra Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'da hazır bulundular.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar tüm yolların kesiştiği bir noktada ve burada gezilmeye görülmeye değer [&hellip]

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Vali'ye ziyaret

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Ziyaret sırasında Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Düzce Adliyesi’nde görevli hakimler ile kısa bir süre sonra Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz’da hazır bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar tüm yolların kesiştiği bir noktada ve burada gezilmeye görülmeye değer birçok güzellik var. Sayın Düzce Cumhuriyet Başsavcımızın Afyonkarahisar’ı ziyaretleri sırasında bize de nezaket ziyaretinde bulunmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca tayin nedeniyle kısa bir süre sonra ilimizden ayrılacak olan Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz’a da bundan sonra ki görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.
Nazik karşılamalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz ise, “Özel bir iş nedeniyle Afyonkarahisar’dayım. Burada olmak beni çok mutlu etti. Sayın Düzce Valimiz, başta Vali Balkanlıoğlu olmak üzere tüm Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımıza selam ve saygılarını iletmemi istedi. Yaptığı etkin hizmetlerle ve örnek çalışmaları ile Afyonkarahisar’ı bugünkü güzel durumuna getiren Vali Balkanlıoğlu’nun başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme