• Haberler
  • Spor
  • Düzağaç'ta Ulu dönemi başladı – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç'ta Ulu dönemi başladı – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Ligi'nde 1 puanla devraldıkları Mahmutköyü-spor'un ligde kalmasını sağlayan Düzağaç Belediyespor, sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti. Gelecek sezon için kolları şimdiden sıvayan Düzağaç Belediyespor Afyon Belediyespor Futbol Alt Yapı Teknik Direktörü Celalettin Ulu ve Yardımcısı Yusuf Hünerli ile anlaşma sağladı. Atlı Spor Kulübü'nde basına verilen kahvaltıdan sonra yapılan açıklamalarda konuşan Düzağaç [&hellip]

Süper Amatör Ligi’nde 1 puanla devraldıkları Mahmutköyü-spor’un ligde kalmasını sağlayan Düzağaç Belediyespor, sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti. Gelecek sezon için kolları şimdiden sıvayan Düzağaç Belediyespor Afyon Belediyespor Futbol Alt Yapı Teknik Direktörü Celalettin Ulu ve Yardımcısı Yusuf Hünerli ile anlaşma sağladı. Atlı Spor Kulübü’nde basına verilen kahvaltıdan sonra yapılan açıklamalarda konuşan Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Düzağaç ve beldede devam eden spor yatırımları hakkında da bilgiler verdi.
ŞEHİT AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Konuşmasına başlarken Bolvadin’deki Şehit Hasan Basri Tek’in ailesine başsağlığı dileyen Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Bolvadinli Şehidimiz Hasan Basri Tek’in Allah ailesine sabır versin, inşallah bu tür acıları tekrar tekrar yaşamak istemiyoruz. Şehit haberleri duydukça inanın kalbimiz acıyor. Umarım bu vatan hainleri bir an önce temizlenip ülkemiz feraha kavuşur. Siyaset kanadı olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile çalışıyoruz. İnşallah en güzel şekilde ülkemizin temizlenmesi için elimizden gelen gayretin en iyisini gösteriyoruz” dedi.
ULU İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME  İMZALANDI
Teknik Direktör Celalettin Ulu ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Işıklı, “Mahmutköyüspor’u devraldığı dönemden itibaren bizlere destek olan, fedakâr yöneticilerimiz olsun, hem beldemizin değerli büyükleri olsun hem de bu takımı bu noktaya getiren futbolcularımıza, malzemecimize, Fatih hocamıza sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyoruz. Afyonumuza yeni bir biçimde renk getirdiğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki sezonda da, bu güzelliği devam ettirmek adına Celalettin hocamız ile antrenörlük için anlaşmış bulunuyoruz. 3 yıllığına bir anlaşma yaptık. Yeni sezonda hedeflerimizin olduğunu biliyorsunuz. Bizim hedefimiz 3. Lige bir belde takımı çıkarabilmek. Bunun için de hem sponsorlarımız olsun, hem antrenörlerimiz olsun bu konuda donanıma sahibiz” ifadesine yer verdi.
“BU ZAMANA KADAR HERKESİN HAKKINI VERDİK”
Takımdan ayrılan futbolcuyla ilgili açıklama yapan Başkan Işıklı, “Geçtiğimiz hafta bildiğiniz üzere bir haber yayımlandı futbolcularımın takımdan ayrılacağı yönünde. Bu şekilde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Biz bu zamana kadar herkesin hakkını vermişizdir. Fakat insanlar bizlerin bilgisi dışında kendilerine başka bir hak görüyorlarsa ve bunu alamadıysa bu bizim dışımızda olan bir şeydir. Biz takımda değerli gördüğümüz bir arkadaşımızın takımdan ayrılmasını istemezdik fakat kendisi gitmek istedi. Yolu açık olsun biz gitmek isteyene engel olmayız. Biz oyuncularımıza her zaman söylüyoruz, ‘gideceğiniz takım bizden daha iyi imkânlar sağlayacaksa gidebilirsiniz’ diye. Çünkü onların menfaati bizim menfaatimizdir. Az önce de belirttiğim gibi, bizimle görüşülmeden bizim hakkımızda haberler çıkması hiç hoş değil. Ben bundan dolayı da futbolcularıma hakkımı helal ediyorum. Onlar da helal eder etmez bilmiyorum” ifadesini kullandı.
RAMAZAN BAYRAMI’NDAN  SONRA SEÇMELER VAR
Ramazan Bayramı’ndan sonra; yapımı süren spor tesisinde futbolcu seçmeleri yapacaklarını söyleyen Başkan Işıklı, “Şu anda biliyorsunuz, iki tane futbolcumuz ayrılmak istediklerini söyledi. Hiçbir futbolcu bizden gitmek istemiyor bizler de göndermek istemiyoruz. Tabi geçtiğimiz yıl acilen bir takım kurmak zorunda kaldık. Çok fedakarlıklar yaptık fakat bu sene, daha profesyonel, daha disiplinli daha düzgün bir takım kuracağız. Nasip olur ise Ramazan Bayramı’ndan sonra kasabamızda futbolcu seçmeleri yapacağız. Şu anda inşaatı devam eden stadımızda gerçekleştireceğiz. 2 haftalık oyuncu seçme programımızdan sonra, 2 haftalıkta kamp programımız olacak. İnşallah gümbür gümbür sezona hazırlanacağız” şeklinde konuştu.
“KAZANDIRAN KAZANACAK”
Oyuncularla maç başı primine göre çalışacaklarını belirten Başkan Işıklı; “Eğer futbolcu bizi kazandırırsa biz de ona kazandıracağız. Bizler, çocuklarımıza sabit bir maaş belirleyeceğiz ve maç başı prim ile çalışacağız. Şu anda ülkemizde birçok takım maç başı primine döndü ve dönen takımlar da başarıya ulaşıyor. Maalesef öyle bir durum yaşıyoruz ki, hani derler ya bir kişi kuyuya bir taş atıp kırk kişinin çıkaramadığı gibi ondan dolayı biz kesinlikle net söylüyoruz. Birincisi peşinat ile çalışmayı düşünmüyoruz, bizimle çalışacak futbolcular biz kazanırsak yani takımımıza kazandırırlar ise parayı kazanacaklar böyle bir takım kurmak istiyoruz. Şu anda oyuncularımızın yüzde 90’ı da bu çalışma şeklini kabul etti. İnşallah takımımıza 5-6 takviye yaparak ve yeni bir prosedürden bahsediliyor açıklandığı zaman ona göre transfer politikamızı sürdüreceğiz” dedi.
Işıklı, “Kesinlikle şu anda sadece ben gitmek istiyorum diyen bir futbolcumuz var. Kaptan Hasan arkadaşımız. Onun akabinde başka bir futbolcumuz bize ayrılmak istediğini belirtmedi. Hatta o kadar çok gayretliler ki, bizlere ligin ne zaman başlayacağını soruyorlar. Şunu da belirteyim, şimdiden salonda çalışan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki sezonda bu takımın kadrosunda olmak bir ayrıcalık olacak” ifadesine yer verdi.
“GEREKLİ TAKVİYELER YAPILACAK”
Gerekli takviyeler yapacaklarını belirten Düzağaç Belediyespor Teknik Direktörü Celalettin Ulu “Bana ve ekibime güvenerek bize bu teklife bulunduğu için başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerekli takviyeler ile önümüzdeki sezonda hedeflerimize emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Takviyelerimiz elbette olacak, takımdan gitmesi gerekenler elbet olacak. Birçok katkı ile bizim takımımız çok önde bir takım olacak. Bu takımı çok iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme