• Haberler
  • Gündem
  • Düzağaç’ta kahramanların ismi yaşayacak – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç’ta kahramanların ismi yaşayacak – Kocatepe Gazetesi

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi, belediyeleri de harekete geçirdi. Türkiye’nin birçok il ve ilçe belediyesi, kendi bölgelerinde demokrasi şehitlerinin isimlerini yaşatıyor. 15 Temmuz kalkışmasına karşı koyarken canını feda eden kahramanların isimlerinin yaşayacağı beldelerden biri de Düzağaç olacak.TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAKDüzagaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Türk Milleti’nin 15 Temmuz’u asla unutmayacağını belirterek, 󈫿 Temmuz’daki [&hellip]

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi, belediyeleri de harekete geçirdi. Türkiye’nin birçok il ve ilçe belediyesi, kendi bölgelerinde demokrasi şehitlerinin isimlerini yaşatıyor. 15 Temmuz kalkışmasına karşı koyarken canını feda eden kahramanların isimlerinin yaşayacağı beldelerden biri de Düzağaç olacak.
TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAK
Düzagaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Türk Milleti’nin 15 Temmuz’u asla unutmayacağını belirterek, “15 Temmuz’daki hain darbe girişimi başarılı olsaydı, ülkemiz işgale açık bir hâle gelecekti. Siyaset kurumu tasfiye edilecek, ülkemizin bütünlüğü tehlikeye düşecekti. Bu hainliği planlayanlara, bu hainliğe destek olanlara Allah lanet etsin. Türk Milleti, 15 Temmuz gecesini unutmayacak. Buna eminiz” dedi.
ŞEHİTLERİN
İSİMLERİ VERİLECEK
Düzağaç Belediyesi olarak bu konuda üzerilerine düşeni yapacaklarını aktaran Işıklı, “Bizim Belediye Meclisimiz, Ağustos ayında toplanmıyor. Eylül ayında Belediye Meclisimiz’in toplantısını yapacağız. Toplantıda Belediyemiz’in yanındaki parka ’15 Temmuz Ömer Halisdemir Parkı’ ismini vermeyi gündeme aldık. Belediye Meclisi’ndeki arkadaşlarımız da bu konuda duyarlı. Sembol olan şehidimizin ismi yaşayacak. Sadece Ömer Halisdemir değil, diğer şehitlerimizin de isimlerinin yaşatılmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN AİLELERİNE KAPIMIZ AÇIK
Beldede önemli bir istihdam sağlayan tekstil fabrikası kurulduğunu hatırlatan Düzaağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Tekstil fabrikasının ortaklarından Deniz Özalan ile görüştüm. Onlar tekstil fabrikası olarak, biz de Belediye olarak 15 Temmuz’da vatanımızın korunmasını sağlayan şehitlerimizin ailelerinden, yakınlarından vatandaşlarımız bize başvururlarsa iş sağlamaya hazırız” diye konuştu.
>> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme