• Haberler
  • Gündem
  • Düzağaç'ta geniş katılımlı iftar – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç'ta geniş katılımlı iftar – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç Belediye Başkanlığı'nca organize edilen iftar daveti 17 Haziran Cumartesi akşamı Düzağaç Belediyesi yanında gerçekleşti. İftar programı kapsamında şiir, salat-ı selam, kaside icrasının yapıldığı bir programda gerçekleştirildi. Çocuklara özel animasyon etkinliği de yapıldı. İftar sonrası toplu duayı Afyonkarahisar Müftü Yardımcısı Galip Kolcu yaptırdı.İHTİYAÇ BİRLİK BERABERLİKDüzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, eşi Hacer Işıklı ile birlikte tüm [&hellip]

Düzağaç Belediye Başkanlığı’nca organize edilen iftar daveti 17 Haziran Cumartesi akşamı Düzağaç Belediyesi yanında gerçekleşti. İftar programı kapsamında şiir, salat-ı selam, kaside icrasının yapıldığı bir programda gerçekleştirildi. Çocuklara özel animasyon etkinliği de yapıldı. İftar sonrası toplu duayı Afyonkarahisar Müftü Yardımcısı Galip Kolcu yaptırdı.
İHTİYAÇ BİRLİK BERABERLİK
Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, eşi Hacer Işıklı ile birlikte tüm davetlilerle tek tek ilgilendi. Düzağaç belde sakinleri başta olmak üzere iftara; Siyasiler, bürokratlar ve sanatçıların da katıldıkları gözlendi. İftar sonrası konuşma yapan Muammer Işıklı, iftar davetine Ankara, Manisa illeri de dâhil uzaktan yakından gelen herkese minnettar olduğunu belirtti. Düzağaç beldesinde geçmişte görev yapan öğretmenlerin de içlerinde olduğunu hatırlatan Işıklı, Ramazan demenin bir garibin sofrasına oturmak anlamına geldiğini söyledi. Ramazan ayının birlik ve beraberliğin tesisi anlamına da geldiğini belirten Işıklı; “Ramazan demek açları hatırlamak demektir. Ramazan demek küslüklerin bitip barışın sağlanması demektir. Ülkemiz üzerine bugünlerde oynanan oyunların hepimiz farkındayız. Şu anda ne kadar geçmiş olursa olsun birlik ve beraberliğe her şeyden daha çok ihtiyacımız var” dedi.
IŞIKLI BABALAR
GÜNÜNÜ DE KUTLADI
Birlik ve beraberliğe hat safhada ihtiyaç duyulan bir zaman diliminde iftar davetine icabet eden tüm katılımcılara teşekkür eden Işıklı şunları söyledi: “Tüm katılımcılarımıza saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız diyorum. Bizler Düzağaç Kasabası halkı olarak dışarıdan gelen misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. Onlara da tekraren halkım adına hoş geldiniz, sefa geldiniz diyorum. Aslında babalarımızı anacağımız gün bir gün değildir ama arifesinde olduğumuz Babalar Gününü de bu vesile ile kutluyorum. İnşallah her günü Babalar Günü olarak idrak ederiz. Tüm babalarımıza saygılarımı sunuyorum”
IŞIKLI’YA
ANLAMLI TEŞEKKÜR
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı tarafından derneğe maddi, manevi katkıları nedeniyle Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’ya derneğin teşekkür madalyası verildi. Kumartaşlı şöyle konuştu: “Sayın Başkanımızın da konuşmasında ifade ettiği gibi ülkemizde ve dünya da her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin arttığı bir ay. Bu birlik ve beraberlik Düzağaç Beldesinde Başkanımız sayesinde sağlandı. Bu birlik ve beraberlik dosta güven düşmana korku salıyor. Biz rahat bir şekilde iftar yapabildiysek, bayrağımız dalgalanıyorsa bunlar hep aziz şehitlerimizin sayesindedir. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık, sıhhat diliyoruz. Aramızda şehit babalarımızda var. Sizlerin adına şehit babalarımızın da Babalar Gününü kutluyor onların ellerinden öpüyorum. Derneğimize maddi manevi katkıları nedeniyle bu teşekkür madalyasını Sayın Muammer Işıklı’ya veriyorum” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme