Düzağaçlı Öğrencilere Ücretsiz Taşıma Sürecek

Düzağaç Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısında 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak olan eğitim öğretim yılında belde de ikamet eden öğrencilerin okul dönemi içerisinde ücretsiz olarak taşınmasına devam edilmesi kararı çıktı.

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya’nın başkanlığında toplanan Düzağaç Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında öğrencileri ücretsiz taşımanın devam etmesi kararı çıktı. 
Öte yandan beldede ki hayvancılığı desteklemek amacıyla hayvan gübresi yüklemesi ve taşınması dâhil kamyon sefer ücretinin Düzağaç sınırları içerisinde bin 500 TL olarak belirlenmesi de oybirliğiyle kabul edildi. Belde de ikamet eden öğrencilerin okul dönemi içerisinde ücretsiz olarak taşınmasına devam edilmesine oybirliğiyle karar verildi. Düzağaç Beldesinde tarım ve hayvancılık yapmak isteyenlere su aboneliği için kolaylık sağlanmasına karar verildi. Yerleşim yerlerine yakın yoğun olarak kullanılan toprak yollara asfalt freze dökülmesine ve mağduriyet yaşanmaması için yol üzerine slaj depolanmasının yasaklanmasına oybirliğiyle karar verildi.
 

Bakmadan Geçme