Düzağaç tek yürek – Kocatepe Gazetesi

Kendi sahasında Salar Belediyespor'u konuk eden Mahmutköyüspor sahaya bambaşka bir şekilde çıktı. Büyük bir pankart yaptıran Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, tribündeki taraftarlarına da Türk Bayrağı verdi. Sahaya çıkan takımın açtığı pankartta 'Vatana Uzanan Eller Kırılsın, Terörü Lanetliyoruz' yazısı en dikkat çekici pankart oldu. Oyuncuların sahaya çıktığı anda Türk Bayrakları'yla çok güzel gösteri şöleni yapan [&hellip]

Kendi sahasında Salar Belediyespor’u konuk eden Mahmutköyüspor sahaya bambaşka bir şekilde çıktı. Büyük bir pankart yaptıran Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, tribündeki taraftarlarına da Türk Bayrağı verdi. Sahaya çıkan takımın açtığı pankartta “Vatana Uzanan Eller Kırılsın, Terörü Lanetliyoruz” yazısı en dikkat çekici pankart oldu. Oyuncuların sahaya çıktığı anda Türk Bayrakları’yla çok güzel gösteri şöleni yapan taraftarlar tüyleri diken diken eden bir atmosfer oluşturdu. Ayrıca Mahmutköyüsporlu oyuncuların kollarında da siyah bant takılıydı.  
Konuyla ilgili açıklama yapan Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Hafta içinde yaptığımız idmanda tepki olarak Türk Bayrağı açmıştık. Sonrasında ise açtığımız bu pankartla terörü lanetlediğimiz bu pankartı açtık. Salar Belediyesporlu futbolculara da Salar Belediye Başkanı’na da bizimle birlikte terörü lanetlemelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada yaptığımız bir şekilde tepki göstermektir.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme