• Haberler
  • Spor
  • Düzağaç resmi dilekçesini verdi – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç resmi dilekçesini verdi – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Düzağaçspor hakemlerin kendilerine yönelik art niyetli tavır takındıkları iddialarıyla açıklamalarda bulunmuştu. Bu durumdan İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş'i sorumlu tutan Düzağaçspor, Güneş'in istifa etmemesi halinde ligden çekileceğini duyurmuştu. Güneş'in istifa etmemesi üzerine önceki toplanan Düzağaçspor Yönetim Kurulu, teknik heyeti ve futbolcuları alınan karara bağlı olarak ligden çekileceğini açıklamıştı. [&hellip]

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Düzağaçspor hakemlerin kendilerine yönelik art niyetli tavır takındıkları iddialarıyla açıklamalarda bulunmuştu. Bu durumdan İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş’i sorumlu tutan Düzağaçspor, Güneş’in istifa etmemesi halinde ligden çekileceğini duyurmuştu. Güneş’in istifa etmemesi üzerine önceki toplanan Düzağaçspor Yönetim Kurulu, teknik heyeti ve futbolcuları alınan karara bağlı olarak ligden çekileceğini açıklamıştı. Futbol İl Tertip Komitesi hafta başında Düzağaçspor’u Haftalık Müsabaka Programı’na almıştı. Dün İl Tertip Komitesi’ne yapılan başvuru sonucunda da Düzağaçspor’un alt yapı takımları dahil olmak üzere liglerden çekildi.
DİNAR HÜKMEN GALİP
Bu hafta Dinar Belediyespor’a konuk olması beklenen Düzağaçspor, Süper Amatör Lig’den çekilince Dinar Belediye haftayı hükmen 3-0 galibiyetle tamamladı. Bu haftadan sonra Düzağaçspor’un oynayacağı maçlarda rakipleri hükmen 3-0 kazanacak.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme