• Haberler
  • Spor
  • Düzağaç İç'ten başladı – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç İç'ten başladı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Düzağaç Belediyespor teknik heyeti belirledikten sonra iç transfere de başladı. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, 'İki tane yabancı oyuncuyla ilgileniyoruz. Yakın temas içinde olduğumuz bu oyuncularla anlaşmamız halinde takım kadrosunda yer alacaklar. İç transferde ve dış transferde görüştüğümüz futbolcular var. Ciddi anlamda [&hellip]

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Düzağaç Belediyespor teknik heyeti belirledikten sonra iç transfere de başladı. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “İki tane yabancı oyuncuyla ilgileniyoruz. Yakın temas içinde olduğumuz bu oyuncularla anlaşmamız halinde takım kadrosunda yer alacaklar. İç transferde ve dış transferde görüştüğümüz futbolcular var. Ciddi anlamda mesafe kat ettik. Önceliğimiz toplantıda da söylediğimiz gibi bizimle daha önce çalışmış ve yine çalışmak isteyen sporculardır. İç transferde işlemleri bitirip, Ramazan Bayramı’nın sonrasında görüşme içinde olduğumuz oyuncularla Düzağaç Belediyespor’un sahasında seçmeler yapacağız. Seçmeler sonrasında yaklaşık 100 oyuncu arasından 25 kişilik kadromuzu kurmak istiyoruz. 3 kaleci, 19 futbolcu ve teknik heyetimizle birlikte kadromuzu tamamlamayı planlıyoruz” dedi.  
“ÇOK SES
 GETİRECEK”
Çok ses getirecek transfer için önemli bir oyuncuyla görüştüklerini belirten Düzağaç Belediyespor Teknik Direktörü Celalettin Ulu, “Afyondan bir kaleci ile anlaşma aşamasına geldik. Birebir görüşme halinde olduğumuz her mevki için alternatif olacak sporcular da var. Süper Toto Süper Lig’de bulunan bir takımın A2 takımından önemli bir futbolcu ile görüşmemiz var. Onunla da yakın temas halindeyiz, transfer olursa Afyonkarahisar spor kamuoyundan çok büyük ses getirecek bir oyuncu olacak” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme