• Haberler
  • Spor
  • Düzağaç 'dış'a açıldı – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç 'dış'a açıldı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Düzağaç Belediyespor transfer hazırlıklarına devam ediyor. İç transferde imzalara devam eden Yönetim Kurulu ve Teknik Heyet şimdi de Hasan Batuhan Karataş ile anlaşma sağladı. Dış transferde süren çalışmalar hakkında bilgi veren Düzağaç Belediyespor Teknik Sorumlusu Celalettin Ulu, 'Geçen hafta İstanbul'da Fatih Belediyesi'nin düzenlediği Afrika Uluslar Arası Kupası'nı [&hellip]

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Düzağaç Belediyespor transfer hazırlıklarına devam ediyor. İç transferde imzalara devam eden Yönetim Kurulu ve Teknik Heyet şimdi de Hasan Batuhan Karataş ile anlaşma sağladı. Dış transferde süren çalışmalar hakkında bilgi veren Düzağaç Belediyespor Teknik Sorumlusu Celalettin Ulu, “Geçen hafta İstanbul’da Fatih Belediyesi’nin düzenlediği Afrika Uluslar Arası Kupası’nı gelen davet üzerine izlemeye gittik. Senegal, Kamerun, Gana ve Burkina Faso gibi ülkelerin yer aldığı bir turnuva izledik. Ganalı ve Burkina Fasolu iki oyuncu ile ileri boyutta görüşmemiz var. İnşallah o iki oyuncuyu renklerimize katmak istiyoruz. Ayrıca İzmir’e gidiyoruz. Buraya da bir davet üzerine gidiyoruz. Burada da iki oyuncuyla görüşmemiz olacak. İstanbul’da yapılan turnuvada Senegal takımıyla görüştük. Nasip olursa bayramdan sonra Afyon’da bir hazırlık maçı planlıyoruz” dedi.
İç transfer hakkında bilgi veren Teknik Adam Ulu, “Mustafa Arısoy, Mehmet Özkan, Abdullah Özdaban, Şenol Saykılı, Özgür Aktolun, Beyazıt Okuyan’la daha önce anlaşma sağlamıştık. Önceki gün de kadromuzda görmek istediğimiz Hasan Batuhan Karataş ile anlaşma sağladık. İnşallah gelecek sezon için daha güzel şeyler yapacağımız bir takım kurmak istiyoruz. Bunun için de bize inanan ve bize güvenen sporcuların bizimle olması için elimizden geleni yapacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme