• Haberler
  • Spor
  • Düzağaç Budan'da kampa başladı – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç Budan'da kampa başladı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefi için mücadele edecek olan Düzağaçspor oynanan hazırlık maçından sonra Budan Termal Otel'de kampa girdi. 10 gün kamp yapacak olan Düzağaçspor lige en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gönen Belediyespor 9. Grup'ta bulanan 4 Balıkesir takımından biri olarak mücadele edecek. Afyonkarahisar'a kampa gelen Gönen Belediyespor Süper [&hellip]

2016-17 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefi için mücadele edecek olan Düzağaçspor oynanan hazırlık maçından sonra Budan Termal Otel’de kampa girdi. 10 gün kamp yapacak olan Düzağaçspor lige en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gönen Belediyespor 9. Grup’ta bulanan 4 Balıkesir takımından biri olarak mücadele edecek. Afyonkarahisar’a kampa gelen Gönen Belediyespor Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Düzağaçspor’la karşılaştı. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında birer gol bulan Gönen, Düzağaç’ı 2-0’lık skorla mağlup etti.
GÖZ DOLDURDULAR
Gönen Belediyespor maçında Düzağaçspor’da formasını terleten Erkam Yıldız, Osman Öz, Ahmet Can Gülgün, Hamidou Coulibaly, Kaan Dalyan sergiledikleri performanslarla göz doldurdu. İlk yarıda kaleci Cenk’e fazla görev düşmezken başarılı bir maç çıkardı. Batuhan Karataş ise sisteme yenik düştü. Defansın sürekli olarak uyguladığı ofsayt taktiğine alışkın olmayan Karataş başarılı savunmasıyla göze çarparken sistemi uygulamakta zorlandığı gözlendi. Düzağaçlı oyuncular gerçekleştirdiği birçok tehlikeli ve ciddi ataklardan eli boş döndü. İlk yarının son anlarında gerginleşen maçı iki ekibin teknik direktörleri yatıştırdı.
MAÇTAN DAKİKALAR
25. dakikada Düzağaç ceza alanı dışına şişirilen topu Cenk kontrol ederek defansa pas attı. Defans oyuncusunun kontrol edemediği topu kazanan Gönenli Doğukan başarılı bir şutla topu boş kaleye gönderdi. 1-0
78. dakikada gelişen Gönen atağında Hüsnü takımının golünü atmayı başardı. 2-0
Maçta gelişen ataklarda başka gol olmazken Düzağaçspor ile Gönen Belediyespor arasında oynanan hazırlık maçının galibi Gönen Belediye oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

“Siz Hepiniz Ben Tek”

Düzağaçspor’un hazırlıkları esnasında Gönen Belediye hazır olduğu için hakemin yanında seremoniye hazır olduğunu gösterdi. Düzağaç’ın kalecisi Cenk ise takımda hazır olan tek oyuncuydu. Hakemlerin yanına geçen Cenk, “Siz hepiniz ben tekim” esprisi yaptı. 

Bakmadan Geçme