Düzağaç Belediyesi konut ihalesini gerçekleştirdi

Düzağaç Belediyesi tarafından beldeye yapılacak olan kat karşılığı konut ihalesi gerçekleştirdi   Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, belde içinde bulunan 6 bin metrekarelik alanda konut yapım işine başlayacaklarını belirterek, 8 bloktan oluşan 64 dairenin kat karşılığı konut yapım ihalesinin gerçekleştirdiğini söyledi. 'KONUT SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR' İhaleyi alan firmanın en kısa zamanda konutları teslim etmesini beklediklerini kaydeden [&hellip]

Düzağaç Belediyesi tarafından beldeye yapılacak olan kat karşılığı konut ihalesi gerçekleştirdi

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, belde içinde bulunan 6 bin metrekarelik alanda konut yapım işine başlayacaklarını belirterek, 8 bloktan oluşan 64 dairenin kat karşılığı konut yapım ihalesinin gerçekleştirdiğini söyledi.
“KONUT SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR”
İhaleyi alan firmanın en kısa zamanda konutları teslim etmesini beklediklerini kaydeden Başkan Işıklı, yapılacak konutlar hakkında bilgiler vererek, “Kasabamızda değişim tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışırken diğer yandan ise belediye bütçemizi artırmak için önemli projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalardan birisi de konut yapım çalışmasıdır. Belediye binamızın arka kısmında bulunan 6 bin metrekare alana kat karşılığı konut yapacağız. Konut yapımı için ihalemizi gerçekleştirdik. 8 bloktan oluşacak olan dairelerimiz 32 adet (2+1), 32 adet (3+1) şeklinde olacak. Konut satışlarımız başlamıştır. Sınırlı sayıda olan konutlarımızdan almak isteyenler belediyemize başvurabilirler.” dedi.

Bakmadan Geçme