• Haberler
  • Spor
  • Düzağaç Belediye çalışmalarına devam ediyor

Düzağaç Belediye çalışmalarına devam ediyor

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Düzağaç Belediyespor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Spor Kompleksi'ndeki sentetik sahada antrenmanını gerçekleşen Düzağaç Belediyespor'un bu çalışmasında yeni transferler de yer aldı. Transferler ve antrenmanlar hakkında bilgi veren Düzağaç Belediyespor Teknik Sorumlusu Celalettin Ulu, 'Mali'den Hamudiou Kolibally adında bir transferimiz oldu 18 yaşında Genç Milli Takım düzeyinde [&hellip]

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Düzağaç Belediyespor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Spor Kompleksi’ndeki sentetik sahada antrenmanını gerçekleşen Düzağaç Belediyespor’un bu çalışmasında yeni transferler de yer aldı. Transferler ve antrenmanlar hakkında bilgi veren Düzağaç Belediyespor Teknik Sorumlusu Celalettin Ulu, “Mali’den Hamudiou Kolibally adında bir transferimiz oldu 18 yaşında Genç Milli Takım düzeyinde bir futbolcu. Ben, bırakın Süper Amatör Lig’de oynamasını kesinlikle Süper Lig olmasa bile PTT 1. Ligde oynayabilecek kapasitede bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. İnşallah Afyonkarahisar futboluna kendisini kazandıracağız. Yabancı kardeşimiz dışında Nazilli Belediyespor’dan stoper Selçuk Akkuzu, geçtiğimiz sezon İscehisarspor’da oynayan Ahmet Gülgün ve Kağan Dalyan ile de anlaştık kendileri şu anda idmanımızdalar herhangi bir problem yok, bildiğiniz üzere Osman Öz ile daha önce anlaşmıştık. Onun haricinde geçtiğimiz sezonu Hisar Belediye’de geçiren kaleci Cenk kadromuzda nasip olur ise ilerleyen günlerde Alanyaspor’un A2 takımından üç futbolcu aramıza katılacak. Fakat, bizimle kimler devam edecek biz karar vereceğiz. Takımımızın iskeleti oluşmaya başladı ve ilerleyen haftalarda idman sayımızı ve performansımızı artıracağız ve kendimizi lige adapte edeceğiz” dedi.
“ZAMANI GELİNCE DETAYLI ŞEKİLDE AÇIKLAYACAĞIM”
Spor camiasında birçok spekülasyon olduğunu belirten Teknik Adam Ulu, “Bildiğiniz gibi Afyon futbol camiasında birçok spekülasyon var. Bu spekülasyonlara ben bir Teknik Direktör olarak kulaklarımı tıkadım herkesin ne söylediği benim için önemli değil. Bir takım söylentiler var. Ben sadece ve sadece Düzağaç Belediyespor’un başarısı için neler yapılabilir derdindeyim. Biz hep beraber bu yola baş koyduk, bu yolda da Allah’ın izni ile başarılı olacağımıza inanıyoruz. Biz ortamı germek için değil, Afyon futboluna bazı şeyleri kazandırmak için mücadele ediyoruz. Bazı şeyleri zamanı gelince detaylı bir şekilde açıklayacağım” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme