• Haberler
  • Spor
  • Düzağaç beklenenin üzerinde çıktı – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç beklenenin üzerinde çıktı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Düzağaçspor, 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 2. Lig Beyaz Grup’taki Kocaeli Birlikspor, Afyonkarahisar kampındaki ilk hazırlık maçında Düzağaçspor'la karşılaştı. 40’ar dakikadan 2 devre halinde oynanan ve ilk yarıda beklenen düzeyin üzerinde bir performans sergileyen Düzağaç bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İkinci [&hellip]

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Düzağaçspor, 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor’la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 2. Lig Beyaz Grup’taki Kocaeli Birlikspor, Afyonkarahisar kampındaki ilk hazırlık maçında Düzağaçspor’la karşılaştı. 40’ar dakikadan 2 devre halinde oynanan ve ilk yarıda beklenen düzeyin üzerinde bir performans sergileyen Düzağaç bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İkinci yarıda da yaptığı oyuncu değişiklikleri alt yapı oyuncularına forma şansı veren Düzağaçspor ilk yarısı 1-1’lik skorla tamamlanan maçı 5-1 kaybetti.
MAÇTAN DAKİLALAR
5. dakikada gelişen Düzağaçspor atağında Beyazıt bomboş pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şut çekmek için hamle yapan Beyazıt ıska geçince top kalecide kaldı.
12. dakikada gelişen Düzağaç atağında topla buluşan Ahmet Can Gülgün, çok net pozisyonda golü bulamadı.
23. dakikada gelişen Birlikspor atağında Gökhan Meral, golünü kaydetti. 1-0
26. dakikada gelişen Düzağaç atağında mutlak bir gol de Erkam’la kaçtı.
28. dakikada gelişen Düzağaç atağında yaşanan karambolde ceza alanı dışında topla buluşan Osman Öz, mükemmel vurdu ve golünü kaydetti. 1-1
33. dakikada gelişen Birlikspor atağında kazanılan penaltıda Ali Kemal şutunu çekti. Cenk’in son anda uzanarak tokatlığı top kornere çıktı.
İlk yarıda Düzağaçspor’un kaçırdığı goller iki takımın da teknik heyetini kızdırırken Düzağaç’ın performansı göz doldurdu.
İkinci yarıda yapılan değişiklikler sonrasında Düzağaç oyuna alt yapı oyuncularını alarak forma şansı verdi.
44. dakikada Birlikspor’dan Umut golünü attı. 2-1
65. dakikada Birlikspor adına Emre Öztürk golü kaydetti. 3-1
72. dakikada yine Birlikspor’dan Emre Öztürk golü atan isim oldu. 4-1
74. dakikada gelen Uğur’un golü maçın skorunu belirledi. 5-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken ilk yarıdaki oyunuyla Düzağaçspor göz doldurdu. Eksiklerin olduğu gözlenen Düzağaçspor’da yapılacak kamp sonrasında bu eksiklerin giderileceği aktarıldı. Anlaşma yapılan belli bir süre izin isteyen oyuncuların da takıma katılmasıyla daha iyi olacağını söyleyen Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı takımın bu kadro ile BAL’da mücadele edeceğine dikkat çekti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme