Duyurucu, kansere yenildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanlarından, voleybol ve atletizm hakemi, eski basın mensubu, salon sporlarına büyük katkı sağlayan Kudret Duyurucu 53 yaşında yakalandığı kanser hastalığına yenilerek vefat etti Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanlarından, voleybol ve atletizm hakemi Kudret Duyurucu yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek vefat etti. Kudret Duyurucu'nun cezanesi dün İmaret Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. [&hellip]

Duyurucu, kansere yenildi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanlarından, voleybol ve atletizm hakemi, eski basın mensubu, salon sporlarına büyük katkı sağlayan Kudret Duyurucu 53 yaşında yakalandığı kanser hastalığına yenilerek vefat etti

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanlarından, voleybol ve atletizm hakemi Kudret Duyurucu yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek vefat etti. Kudret Duyurucu’nun cezanesi dün İmaret Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Gazeteciliğe 1970’li yılların sonlarında Türkeli Gazetesi’nde spor muhabiri olarak başlayan ve uzun yıllar gazetecilik görevini başarıyla yürüten Kudret Duyurucu, daha sonra atletizm ve voleybol hakemi olarak bir çok maçta görev aldı. Spor Camiası ve sağlık teşkilatı tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olan Kudret Duyurucu bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Hastane de de tören düzenlendi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanları tarafından Kudret Duyurucu için Devlet Hastanesi morgu önünde veda töreni düzenlenerek duada bulunuldu. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr.Hasan Arslan yaptığı konuşmasında merhumla çalışma kısmetinin olmadığını ancak her zaman hakkında çalışkan, işini iyi yapan, uzun yıllar hastaneye emek vermiş biri olarak güzel şeyler duyduğunu vurguladı. Ahiret inancı olmasa bu tür acılara katlanılmayacağını altını çizen Dr. Arslan “Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum “ şeklinde konuştu.

Genç yaşta kansere yenik düştü

53 yaşında aramızdan ayrılan Kudret Duyurucu’nun cenaze namazına başta sağlık teşkilatı ve spor camiası olmak üzere çok sayıda seveni katıldı. İmaret Camii’nde kılınan ikindi namazından sonra Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlanan üç çocuk babası Kudret Duyurucu’nun genç yaşta ölümü büyük üzüntü yarattı.

Voleybol sporuna hizmet verdi

Kudret Duyurucu, bir dönem Türkeli Gazetesi’nin spor muhabirliğini de yaptı. Daha sonra voleybol hakemliği, atletizm hakemliği gibi görevlerde de bulunan Duyurucu, sporun hep içinde bulundu. Kudret Duyurucu, 1985 yılında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde göreve başlamış ve toplam 27 yıllık memuriyet hayatını burada tamamlamıştı. Duyurucu evli ve 3 çocuk babasıydı.

Bakmadan Geçme