Duygusal veda – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Huzurevi sakinleri ile vedalaştı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi’nde kalanlarla vedalaşan Balkanlıoğlu, “Değerli büyüklerimize veda ediyor olmak beni çok hüzünlendiriyor, onları her zaman sevgi ve saygıyla anacağım. Buradan ayrılıyoruz ancak kalbimiz her zaman onlarla birlikte olacak. Her birinin ellerinden saygıyla öpüyorum' [&hellip]

Duygusal veda

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Huzurevi sakinleri ile vedalaştı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Huzurevi’nde kalanlarla vedalaşan Balkanlıoğlu, “Değerli büyüklerimize veda ediyor olmak beni çok hüzünlendiriyor, onları her zaman sevgi ve saygıyla anacağım. Buradan ayrılıyoruz ancak kalbimiz her zaman onlarla birlikte olacak. Her birinin ellerinden saygıyla öpüyorum” dedi.
Veda ziyareti sırasında duygularını dile getiren huzurevi sakinleri, “Esma hanımefendi bizim kızımız gibi olmuştu. Buradan ayrılıyor olmaları bizleri çok üzüyor, Valimizi ve Esma kızımızı Allah’a emanet ediyoruz ve ‘Güle güle gidin’ diyoruz” dediler.
Ayrıca veda ziyareti sırasında Esma Balkanlıoğlu’nun girişimleri ile Afyonkarahisarlı işadamlarının eşleri tarafından Halime Dinç adına tefriş edilen oda ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Gül Anneler Derneği ve Apromet Medikal tarafından tefriş edilen odalar gezildi. Veda ziyaretinin sonunda Esma Balkanlıoğlu’na huzurevi sakinleri adına Sevim Soğukpınar ve Mehmet Enül tarafından bir plaket ile çiçek takdim edildi. Takdim sırasında duygularını dile getiren Mehmet Enül, “Esma kızımız her zaman gönlümüzü hoş tuttu. Onu asla unutmayacağız. Valimizi ve kızımızı buradan sevgiyle uğurluyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme