'Düşünen, sorgulayan gençlere ihtiyacımız var'

ÇYDD Afyonkarahisar şubesi tarafından 2018-2019 yılında mezun olan öğrencilere yönelik bir etkinlik tertip edildi. Çakmak Otel'de düzenlenen etkinliğe Dernek Başkanı Serap Öztürk'ün yanı sıra, bu yıl mezun olan ve dernek tarafından burs verilen üniversite öğrencileri ile burs verenler katıldı.  'YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR'Gecede konuşan ÇYDD Afyonkarahisar Şube Başkanı Serap Öztürk, gençlere yeni hayatlarında başarılar diledi. [&hellip]

ÇYDD Afyonkarahisar şubesi tarafından 2018-2019 yılında mezun olan öğrencilere yönelik bir etkinlik tertip edildi. Çakmak Otel’de düzenlenen etkinliğe Dernek Başkanı Serap Öztürk’ün yanı sıra, bu yıl mezun olan ve dernek tarafından burs verilen üniversite öğrencileri ile burs verenler katıldı.  
“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Gecede konuşan ÇYDD Afyonkarahisar Şube Başkanı Serap Öztürk, gençlere yeni hayatlarında başarılar diledi. Öztürk, düşünen ve sorgulayan gençlere ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: “Yaşamınıza yeni bir sayfa açmanın hayallerini kurduğunuz yarınlara adım atmanın başlangıcındasınız. Sizler mezun oluyorsunuz. Fakat hep öğrenci olarak yaşamaya devam edeceksiniz. Çünkü gerek mesleğinizde gerekse sosyal yaşantınızda hep birşeyler öğrenmenin peşinde olacaksınız. Türkan Saylan’ın dediği gibi ‘Yorulmak yok, daha yapacak çok işimiz var’ Bu ülkenin eğitimli, etrafına saygılı, düşünen, okuyan, sorgulayan kendisi ve toplumu için çalışan gençlere ihtiyacı var. ÇYDD çatısı altında edindiğiniz arkadaşlıklarpaylaşma bilinci daima yaşatacağınız barışın, demokrasinin ve cumhuriyetin temel taşlarıdır.”
Etkinlik pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Bakmadan Geçme