• Haberler
  • Spor
  • Düşme potasında kazan kaynıyor – Kocatepe Gazetesi

Düşme potasında kazan kaynıyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de kalma mücadelesi veren Tınaztepe Belediyespor ve Akharım Belediyespor arasında geçen düşme potasından kurtulma mücadelesi bu hafta tamamlanacak. Tınaztepe Belediyespor hafta sonu Susuz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Akharım Belediyespor ise Bolvadin Belediyespor'a konuk olacak.Akharım Belediyespor'un Bolvadin Belediyespor karşısında kaybetmesi halinde, Tınaztepe kazanırsa Tınaztepe ligde kalmayı garantileyecek. Akharım berabere kalması halinde Tınaztepe kazanırsa [&hellip]

Süper Amatör Lig’de kalma mücadelesi veren Tınaztepe Belediyespor ve Akharım Belediyespor arasında geçen düşme potasından kurtulma mücadelesi bu hafta tamamlanacak. Tınaztepe Belediyespor hafta sonu Susuz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Akharım Belediyespor ise Bolvadin Belediyespor’a konuk olacak.
Akharım Belediyespor’un Bolvadin Belediyespor karşısında kaybetmesi halinde, Tınaztepe kazanırsa Tınaztepe ligde kalmayı garantileyecek. Akharım berabere kalması halinde Tınaztepe kazanırsa Tınaztepe yine ligde kalmayı garantileyecek. 18 puanı bulanan Tınaztepe 1 puan gerisinde bulunduğu Akharım Belediyespor’un 2 puan kaybetmesi veya puan alamaması halinde ligde kalacak. 19 puanı bulanan Akharım ise Tınaztepe’nin 2 puan kaybetmesi veya puan alamaması halinde kaybetmesi halinde ligde kalmayı garantileyecek.

Bakmadan Geçme