Dürüstlük ve ahlak her şeyden önce gelir

Yüksek Öğretim Kurulu tarafından Türkiye Öğrenci Konseyi aracılığıyla yapılan “Yarının Liderleri Projesi’ kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden belirlenen 30 öğrenci için dersler başladı Geleceğe yön verecek yöneticilerin yetiştirilmesi için yaklaşık 25 üniversitede Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından gerçekleştirilen “Yarının Liderleri Projesi”ne Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden seçilen 30 öğrenci için dersler başladı.“Günümüz Dünya Sorunları” adlı ilk derslerini Afyon Kocatepe [&hellip]

Dürüstlük ve ahlak her şeyden önce gelir

Yüksek Öğretim Kurulu tarafından Türkiye Öğrenci Konseyi aracılığıyla yapılan “Yarının Liderleri Projesi’ kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden belirlenen 30 öğrenci için dersler başladı

Geleceğe yön verecek yöneticilerin yetiştirilmesi için yaklaşık 25 üniversitede Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından gerçekleştirilen “Yarının Liderleri Projesi”ne Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden seçilen 30 öğrenci için dersler başladı.
“Günümüz Dünya Sorunları” adlı ilk derslerini Afyon Kocatepe Üniversitesi M. Rıza Çerçel Kültür Merkezinde yapan proje ekibine dersi AKÜ Rektör Yrd. Prof. Dr.Hakkı Yazıcı verdi.
Güncel sorunlardan bahseden Yazıcı proje ekibine “Öncelikle her konuda vereceğiniz kararlarda empati kurun ve olayları ona göre değerlendirin. Dürüstlüğü ve ahlakı her şeyin önüne koymalıyız. Yine şunu özellikle söylemek istiyorum ki doğru düzgün olmalıyız. Onur, her şeyin üstündedir. Onur bir nevi ruh gibidir çıktığı bedene bir daha geri dönmez. Onun için dosdoğru olmalı onurlu davranmalı ve ona göre hareket etmeliyiz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme