• Haberler
  • Genel
  • Duraksız duraklarda yağmur işkencesi – Kocatepe Gazetesi

Duraksız duraklarda yağmur işkencesi – Kocatepe Gazetesi

Anadolu Üniversitesi’nin hafta sonu düzenlediği Açıköğretim sınavı sonrası başlayan yağmur ilçelere gitmek isteyenleri sırılsıklam etti Hafta sonu cumartesi ve pazar günü Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Fakültesi’nin vize sınavları gerçekleştirildi. Sadece il merkezlerinde gerçekleşen sınav için Afyonkarahisar’ın ilçelerinin yanı sına Akşehir, Dumlupınar, Banaz gibi Afyonkarahisar’a yakın ilçelerden yüzlerce açıköğretim öğrencisi Afyonkarahisar’a akın etti. Cumartesi günü öğlen 14.00’da [&hellip]

Duraksız duraklarda yağmur işkencesi

Anadolu Üniversitesi’nin hafta sonu düzenlediği Açıköğretim sınavı sonrası başlayan yağmur ilçelere gitmek isteyenleri sırılsıklam etti

Hafta sonu cumartesi ve pazar günü Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Fakültesi’nin vize sınavları gerçekleştirildi. Sadece il merkezlerinde gerçekleşen sınav için Afyonkarahisar’ın ilçelerinin yanı sına Akşehir, Dumlupınar, Banaz gibi Afyonkarahisar’a yakın ilçelerden yüzlerce açıköğretim öğrencisi Afyonkarahisar’a akın etti. Cumartesi günü öğlen 14.00’da başlayan sınavın bitiş saatiyle birlikte sağnak yağmur etkisini gösterdi.
Minibüs ve halk otobüslerinin aralıksız çalıştığı, pek çok Afyonkarahisarlı’nın özel otomobilleriyle ulaştığı Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ndeki kapalı duraklar öğrencilerin ıslanmasını engelledi. Sınavdan çıktıktan sonra geldikleri ilçelere dönmek üzere duraklara gidenler bu kez yağmurun azizliğine uğradı. Konya ve Şuhut yönüne giden toplu taşıma araçlarının yolcu aldığı Eski Otogar karşısında bekleyenler yağmur karşısında dükkanların tentelerinin altına sığınmak zorunda kaldı. Otobüslere binerken sırılsıklam olan öğrencilerin sınav sonrası işkenceye dönüştü.
Eski Otogar kavşağının benzeri görüntüler İzmir ve Antalya yönündeki ilçelerin toplu taşıma araçlarının yolcu aldığı Maliye Kavşağı’nda da yaşandı. Hiç bir dükkan ve tentenin bulunmadığı Maliye Kavşağı’nda yolcular dakikalarca yağmur altında otobüs beklemek zorunda kaldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme