Duraklar yenilenecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, dolmuş duraklarının hepsini yenileneceğini söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sahipata Minibüs Durağı'nı ziyaret etti. Çoban, her zaman minibüs esnafının yanında olduklarını söyledi. Durak esnafı, tek durağı 2 ye böldüğü ve sorunları çözdüğü için Başkan Çoban'a teşekkür ettiler. Çoban, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'ni ziyaretinde de projelerini anlattı. Çoban, '37 [&hellip]

Duraklar yenilenecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, dolmuş duraklarının hepsini yenileneceğini söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sahipata Minibüs Durağı’nı ziyaret etti. Çoban, her zaman minibüs esnafının yanında olduklarını söyledi. Durak esnafı, tek durağı 2 ye böldüğü ve sorunları çözdüğü için Başkan Çoban’a teşekkür ettiler. Çoban, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’ni ziyaretinde de projelerini anlattı. Çoban, “37 tane proje sunduk ve daha fazlasını yapacağız. Biz milleti daha çok ilgilendiren dikkati çeken ve önemli projelerimizi sunduk. Dikkat ederseniz soyut şeyler ve popülizme kaçan vaatler yok. Sadece Afyon’un ihtiyaçları neyse onları yapacağız. Cuma günü Oruçoğlu’nda bin kişiye sunacağız. Farkındalık yapmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.
Sağlık-Sen’i de ziyaret eden Çoban, STK’lar ile birlikte hareket ettiklerini söyledi. Çoban, “Sağlık- Sen olsun diğer STK’larımız olsun sürekli birlikte görüşüyoruz. Her zaman biriz beraberiz. İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Bizler sizlere sizler de bizlere doğru yaptığımız sürece destek oldunuz. Desteğinize layık olacağız mahcup etmeyeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl için daha güzel şeyler yapacağız. Bundan sonra hep güzellik yapacağız. Allah utandırmasın. Afyon’da ilk defa memur ile toplu sözleşme yapan belediye olduk” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme