• Haberler
  • Asayiş
  • “Dur” ihtarına uymayıp kaçtılar, silah ve bıçakla yakalandılar

“Dur” ihtarına uymayıp kaçtılar, silah ve bıçakla yakalandılar

Dün saat 16:15 sıralarında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timlerinin Gümüşkent Mevkii Çavdarlı Sülümenli yol ayrımı üzerinde yapmış oldukları uygulamada 03 BB … plaka sayılı araç durdurulmak istendiğinde, polisin “dur” ihtarına uymadılar. Araç polis takibe alınarak siren ve megafon marifeti ile 2. Küçük Sanayi arkası Özerband fabrikası önünde yakalandı. Araç şoförü olan Y [&hellip]

Dün saat 16:15 sıralarında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timlerinin; Gümüşkent Mevkii Çavdarlı Sülümenli yol ayrımı üzerinde yapmış oldukları uygulamada 03 BB … plaka sayılı araç durdurulmak istendiğinde, polisin “dur” ihtarına uymadılar.

Araç polis takibe alınarak siren ve megafon marifeti ile 2. Küçük Sanayi arkası Özerband fabrikası önünde yakalandı. Araç şoförü olan Y .O isimli şahıstan 1 adet bulundurma ruhsatlı tabanca ve tabancaya ait 28 adet mermi, 1 adet maksat dışı bıçak, yolcu koltuğunda oturan S .K isimli şahsın üzerinden de 1 adet maksat dışı bıçak alınarak muhafaza altına alındı. Şahıslara trafik yönünden de 1050 TL para cezası uygulandı.

Haber

Bakmadan Geçme