• Haberler
  • Genel
  • “Dünyanın aşık olduğu lezzetleri getirmenin gururunu yaşıyoruz”

“Dünyanın aşık olduğu lezzetleri getirmenin gururunu yaşıyoruz”

Afyonkarahisar’a nezih bir mekan daha açıldı. Ordu Bulvarı girişinde Çakmak Marble Otel altında hizmete başlayan İnyo Food Point & Cafe hafta sonu hizmete başladı Bekir Şengül, Adnan Demiral, Osman Kocatürk ve Arzu Ballıpınar’ın olduğu İnyo Food Point & Cafe Afyonkarahisarlılara yeni ve kaliteli lezzetleri sunmayı amaçlıyor.İnyo Food Point & Cafe ortaklarından Osman Kocatürk yaptığı açıklamada, [&hellip]

"Dünyanın aşık olduğu lezzetleri getirmenin gururunu yaşıyoruz"

Afyonkarahisar’a nezih bir mekan daha açıldı. Ordu Bulvarı girişinde Çakmak Marble Otel altında hizmete başlayan İnyo Food Point & Cafe hafta sonu hizmete başladı

Bekir Şengül, Adnan Demiral, Osman Kocatürk ve Arzu Ballıpınar’ın olduğu İnyo Food Point & Cafe Afyonkarahisarlılara yeni ve kaliteli lezzetleri sunmayı amaçlıyor.
İnyo Food Point & Cafe ortaklarından Osman Kocatürk yaptığı açıklamada, “İnyo Food Point & Cafe olarak Afyonkrahisar ilimize dünyanın aşık olduğu lezzetleri getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm değerli dostlarımıza, çalışanlarımızla en yüksek kalitede farklı lezzetleri sağlıklı ve güvenli bir şekilde sunacağız”dedi.
Ürünler müşterilerin gözü önünde hazırlanıyor
Cafedeki üretim hakkında da bilgi veren Kocatürk, “Ürünlerimiz hazırlık aşaması kontrollerini gıda teknike-rimiz tarafından yapılarak, masalarınıza en yüksek kalitede servis edilmektedir. Personel eğitimlerimiz, yönetim danışmanlığı tarafından verilerek hizmet kalitemiz artırılmaya çalışılmaktadır. Açık mutfak uygulamasıyla hazırlanan ürünleri müşterilerimizin göz önünde hazırlayacak kadar cesur, en yüksek kalitedeki ürünleri çok düşük fiyatlara sunduğumuzu vurgulamayacak kadar mütevaziyiz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme