Dünya şampiyonu Sünnetci'yi ziyaret etti

Caribou Matematik Yarışması Dünya Şampiyonu Hamza Kerem Baysal, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti   İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Caribou Matematik Yarışması Dünya Şampiyonu Şehit Ayhan Sarıçiçek İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Hamza Kerem Baysal’ı, sınıf öğretmeni Feray Şentürk Uğur’u ve Okul Müdürü Onur Şahin’i makamında kabul etti. Merkez okullarından olan Şehit [&hellip]

Caribou Matematik Yarışması Dünya Şampiyonu Hamza Kerem Baysal, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Caribou Matematik Yarışması Dünya Şampiyonu Şehit Ayhan Sarıçiçek İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Hamza Kerem Baysal’ı, sınıf öğretmeni Feray Şentürk Uğur’u ve Okul Müdürü Onur Şahin’i makamında kabul etti.
Merkez okullarından olan Şehit Ayhan Sarıçiçek İlkokulu büyük bir başarıya imza attı. 2-A Sınıf Öğretmeni Feray Şentürk Uğur rehberliğinde Caribou Dünya Matematik Yarışmasına hazırlanan 2. Sınıf öğrencisi Hamza Kerem Baysal kendi sınıf düzeyinde 3022 öğrencinin katılım sağladığı yarışmada tüm soruları doğru yanıtlayarak “Dünya Şampiyonu “oldu. Caribou Matematik Yarışması veya Caribou Kupası, okul yılı boyunca altı kez, genellikle Ekim, Kasım, Ocak, Şubat, Nisan ve Mayıs aylarında 2 gün boyunca düzenlenen uluslararası çevrimiçi matematik yarışmas olarak gerçekleştiriliyor. Öğrenci Hamza Kerem Baysal, Ocak ayındaki yarışmada da aynı başarıyı elde etti. Caribou Matematik Yarışması veya Caribou Kupasında her yarışma, K/1, 2, 3/4, 5/6, 7/8, 9/10 ve 11/12 olmak üzere 7 yarışma düzeyinde yürütülüyor. Yarışma soruları İngilizce, Fransızca, Farsça, Mandarin Çincesi, Ukraynaca, Khmerce, Vietnamca, Bahasa Melayu dillerinde sunuluyor. Uluslararası yarışma sonucu dünya şampiyonu olan Hamza Kerem Baysal, büyük başarı elde ederek büyük bir gurur kaynağı oldu. Miraç Sünnetci, geniş katılımlı bir yarışmada Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi başarı ile temsil eden öğrenci Hamza Kerem Baysal’ı tebrik ederek ödülünü verdi. Sünnetci, emek sahibi Feray Şentürk Uğur’a ve desteklerinden dolayı okul idaresine teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme