Dünya Şampiyonu öğrencilerle buluştu

Afyonkarahisar Spor Lisesi’nin daveti üzerine okula gelen Dünya Şampiyonu Fatih Bozkurt, öğrencilerle söyleşi yaptı Okul Müdürü Nihat Selek ve öğrenciler tarafından kapıda karşılanan Bozkurt'a Avrupa Ve Dünya Şampiyonası’ndan dördüncü olan Ceren Sıla Müjde ve Kick Boks Dünya İkincisi Aybike Firdevs Karaca çiçek takdim etti. Etkinliğe Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri ve [&hellip]

Afyonkarahisar Spor Lisesi’nin daveti üzerine okula gelen Dünya Şampiyonu Fatih Bozkurt, öğrencilerle söyleşi yaptı

Haber

Haber

Okul Müdürü Nihat Selek ve öğrenciler tarafından kapıda karşılanan Bozkurt’a Avrupa Ve Dünya Şampiyonası’ndan dördüncü olan Ceren Sıla Müjde ve Kick Boks Dünya İkincisi Aybike Firdevs Karaca çiçek takdim etti. Etkinliğe Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri ve eski Pehlivanlar Ocağı üyesi olan eski güreşçiler de katıldı.
Programın açılışında Okul Müdürü Nihat Selek, okula gelmesinden dolayı teşekkür ederek şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. Selek, “Fatih’in bir başka özelliği var, Fatih ağabeyiniz ayrıca Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde 3. sınıf öğrencisi. Pehlivanlar Ocağı Üyeleri de buradalar, onlara da teşekkür ediyorum geldikleri için. Onlar da Dünya Şampiyonunu yalnız bırakmıyor. Şampiyonumuza hediyeleri olacak. Biz özellikle Spor Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi burada.” dedi.
Selek, daha sonra mikrofonu Bozkurt’a vererek öğrencilerle sohbet etmesini sağladı. Bozkurt ise, okula çağırdıkları için Selek’e teşekkür ederek, öğrencilerle, eski güreşçi ağabeyleri ile bir araya gelmenin mutluluk ve onur verici olduğunu dile getirdi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Bozkurt, güzel karşılandığı için teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Pehlivanlar Ocağı’nın hediyesini İş İnsanı Erol Derya, Okulun hediyesini ise Nihat Selek, Dünya Şampiyon Fatih Bozkurt’a teslim etti.
Daha sonra Afyonkarahisar’ın gururu Fatih Bozkurt Spor Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi’nin öğrencilerinin sorduğu soruları cevapladı. Öğrencilerin sorularına samimi cevaplarıyla yaklaşan Bozkurt, öğrencilerin gönlünü fethetti.
Öğrencilerden birinin “Salim hocamızla güreşir misiniz?” sorusuna Bozkurt, “Hocanızdan kurtulmak mı istiyorsunuz” cevabı verirken Bozkurt’un antrenörü Nurullah Çeliköz ise, “Hocanızı sevmiyor musunuz” diye karşılık verdi ve salona bir anda kahkahalar hakim oldu.
Programın sonunda ise öğrenciler Bozkurt’a sarılmak, fotoğraf çektirmek ve yanında olmak için geldi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme