• Haberler
  • Genel
  • Düğünlere kan bulaşmasın – Kocatepe Gazetesi

Düğünlere kan bulaşmasın – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, düğünlerde silah atılmasının önüne geçilmesi gerektiğini belirtti Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Nuribey Beldesi'nde bir düğünde havaya ateş açılmasından sonra bir çocuğun hayatını kaybetmesi dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Parsak, 'Düğünler bizim en mutlu günlerimizdir. Bu güzel anlarımıza artık kan bulaşmasın' dedi.MUTLU GÜN ZEHİR OLMASINDüğün sahipleri [&hellip]

Düğünlere kan bulaşmasın

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar
Milletvekili Mehmet Parsak, düğünlerde silah
atılmasının önüne geçilmesi gerektiğini belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Nuribey Beldesi’nde bir düğünde havaya ateş açılmasından sonra bir çocuğun hayatını kaybetmesi dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Parsak, “Düğünler bizim en mutlu günlerimizdir. Bu güzel anlarımıza artık kan bulaşmasın” dedi.
MUTLU GÜN ZEHİR OLMASIN
Düğün sahipleri kadar düğüne katılanlarında duyarlı olmasını isteyen Parsak, “Yaşamını yitiren evladımıza Allah’tan rahmet ailesine ise başsağlığı diliyorum. Yaralı hemşehrilerimize ise acil şifalar diliyorum. Maalesef Nuribey Kasabası’nda yaşanan olay ilk olay değildir. İnşallah son olmasını ümit ediyoruz. Ancak görülen o ki; sonda olmayacaktır. Geçtiğimiz yıllarda da ilimizde havaya ateş ederek eğlendiğini sanan insanlar düğünleri zehir ederek insanların ölümüne sebep oldular. Bu vahim olayların ilimizde her yıl yaşanıyor olması ise üzüntü verici olduğu kadar da düşündürücüdür” diye konuştu.
SİLAH GETİRMEYİN
Düğüne katılanların artık yanlarında silah getirmemesi gerektiğini söyleyen Parsak, “Eğlencenin ne anlama geldiğini hâlâ idrak edemeyenler, gencecik evlatlarımızın yaşamını yitirmesine neden oluyor. Bu olaylar bir kaza değil bir cinayettir. Yüreğimizi yakan bu olayın ilimizde ve ülkemizde bir daha tekrarlanmamasını istiyorum. Hem düğün sahiplerini hem de düğünlere katılan vatandaşlarımızı bir kez daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme