'Düğünevinde Değil İnşaatta Yaralandı'

Pazaraağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, beldede bir kişinin maganda kurşunu ile yaralandığı ve bu durumun gizlenmeye çalışıldığı iddiasının detaylarını açıkladı.

Çay İlçesinin Pazaraağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, gazeteniz Kocatepe’de yayınlanan “Düğündeki Maganda Kurşununu Elbirliğiyle Gizlediler” başlıklı haberin ardından bir açıklama yaptı.

Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Olay günü beldemizde hiçbir şekilde düğün yoktu, inşaatta yaralama olayı ile başlayan durum saat 4.30 sularında meydana gelmiştir. Bilindiği üzere beldemizde düğünler akşam saat 20.00 gibi başlar. Pazarağaçlı olmayan ancak beldemizdeki bir inşaatta demir ustası olarak çalışan bir kişinin yaralanması sonucu olaydan haberdar olduk.

Yaralanan demirci ustası Belediye Meclis Üyemizin arkadaşı olması nedeniyle kendisini haberdar etmiştir. Meclis Üyemiz de yaralanma olayından haberdar olunca yaralıyı Afyonkarahisar Devlet Hastanesine bizzat götürdüm. Hastane Acil Servisinde yaralıya gerekli müdahale yapılmıştır.

Tedavisinin ardından hastayı evine bıraktım. Döndüğümüzde yaralı kardeşimizin evinde ailesi tarafından bize ikramlar hazırlanmış. Hastayı evine bırakır bırakmaz bende beldemize döndüm.

Biz küçük bir belde de belediye başkanlığı görevini yürütüyoruz. İnsanlarımız bizlere zaman gözetmeden bizlere ulaşır. Kolluk kuvvetleri ile bir işi olsun bizi ararlar. Bankalarda, devlet dairelerinde hastaneye gidip gelmelerinde, ölülerinde, düğünlerinde bizleri ararlar. Hayvanları dahi hasta olsa bizi sabaha karşı da olsa ararlar.

Bizler de seçilmiş Belediye Başkanları olarak her zaman vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışırız. Söz konusu olayın meydana geldiği gün beldemizde bir düğün yoktu. Sadece gelin alma merasimi vardı. Yaralanan kişi haberde iddia edildiği gibi düğün evinde değil, beldenin dışında bir evde inşaat işinde çalışırken yaralanmıştır.

Habere konu olan iddiaların siyasi olduğunu düşünüyoruz. Asılsız iddia ile ihbarda bulunanlara sesleniyorum. Siyaset böyle yapılmaz. Siyaset halkın karşısına çıkılır, halk kararını verir ve bu şeklide yapılır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Bakmadan Geçme