• Haberler
  • Asayiş
  • Düğündeki Maganda Kurşununu Elbirliğiyle Gizlediler

Düğündeki Maganda Kurşununu Elbirliğiyle Gizlediler

Afyonkarahisar'da düğünlerde atılan bir maganda kurşunu ve sonrasında yaşananlar akıllara durgunluk verdi.

Edinilen bilgiye göre Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Pazarağaç beldesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir düğünde havaya ateş etmek isteyen bir kişinin tabancasından çıkan kurşunlar düğüne katılan bir başka kişinin omuzundan yaralanmasına neden oldu.
Düğünde silah atan kişi ile bu kişinin yaraladığı kişinin zarar görmemesi isteyen Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, Afyon Devlet Hastanesi’nde görevli olan ama izine çıkmış olan bir başka hemşehrisini yardıma çağırdı. İzinli olmasına rağmen Devlet Hastanesi’ne gelen ve Belediye Başkanı’nın ricasıyla yaralı olan hemşehrisine müdahalede bulunan sağlık memuru, şahsın omuzuna saplanan mermi çekirdeğini çıkardı.

Olayın resmi kayıtlara geçmesini istemeyen Belediye Başkanı Şevki Kara ile silahı atan şahıs ve yaralı şahıs hastaneden ayrılırken, izinli olmasına rağmen yaralı hemşehrisine müdahalede bulunan sağlık memuru da daha sonra hastaneden ayrıldılar.
Olayın ortaya çıkması sonucunda tarafların ifadesine başvurulurken, sağlık memuru yaralının omuzundan çıkarılan mermi çekirdeğini güvenlik güçlerine teslim etmekten kaçındı. Adli makamlar ve güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.
 

Bakmadan Geçme