• Haberler
  • Genel
  • Düğün salonu, sokak düğününden daha avantajlı

Düğün salonu, sokak düğününden daha avantajlı

Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonları İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar’daki muhtarlarla bir araya geldi. Yasin Düğün Salonu’ndaki toplantıda, düğün salonlarında yapılan düğünlerin avantajları konuşuldu Bir süre önce kurulan Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonları İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kamuoyunu bilgilendirme ve sivil toplum örgütleriyle tanışma çalışmalarını sürdürüyor. Dernek yöneticileri, bu çerçevede Afyonkarahisar’daki muhtarlarla Yasin [&hellip]

Düğün salonu, sokak düğününden daha avantajlı

Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonları İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar’daki muhtarlarla bir araya geldi. Yasin Düğün Salonu’ndaki toplantıda, düğün salonlarında yapılan düğünlerin avantajları konuşuldu

Bir süre önce kurulan Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonları İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kamuoyunu bilgilendirme ve sivil toplum örgütleriyle tanışma çalışmalarını sürdürüyor. Dernek yöneticileri, bu çerçevede Afyonkarahisar’daki muhtarlarla Yasin Düğün Salonu’nda bir araya geldi. Dernek hakkında bilgi veren başkan Şükrü Köken, muhtarların görüş ve önerilerine açık olduklarını söyledi. Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz ise, sokak düğünlerinin önüne geçilmesi gerekktiğini, düğün salonlarındaki düğünlerin daha düzenli olduğunu kaydetti.
Her bütçeye uygun düğün salonu var
Muhtarların görüşlerini dinleyen Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonları İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Köken, düğün salonlarında gerçekleştirilen düğünlerin maliyetinin daha düşük olduğunu vurguladı. Köken, “Bir düğün evinde, evin erkeği, kadını, çocukları telaşe içinde oluyor. Bununla birlikte eve gelip de yemek yiyemeden geri dönen misafirler oluyor. Düğün salonlarında ise bu sorunla karşılaşılmıyor. Her bütçeye göre düğün salonu bulunuyor” dedi.
Köylerde kapalı alanlarda düğün yapılabilir
Düğün salonlarında meydana gelen hırsızlık olaylarının nasıl engelleneceğinin sorulması üzerine de Köken, “Bütün salonlarımızda güvenlik kameralarımız var. Ayrıca ailelerden birisinin güvenlik konusunda görevli olması ve salonda yabancı bir kişi görüldüğünde bize haber vermeleri gerekiyor” diye konuştu. Köylerde de kapalı alanlarda düğün yapabilmek için girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Köken, sokak düğünlerinde çalınan müziğinin desibelinin yüksel olması dolasıyla da bazı rahatsızlıkların bulunduğunu sözleri-ne ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme