'Dualarınız Kabul Olsun'

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır Mevlid Kandili münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır İslam aleminde önemli bir yeri bulunan Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çakır yayınladığı mesajda zulmün her yerde zulüm olduğunun altını çizerek, tüm insanlığa örnek olan ve hayatına bakıldığında zulmün ve zalimlerin karşısında duran Hz Muhammed’in (S.AV.)  dünyaya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili’ni tebrik ederek hayırlar getirmesini temenni etti. 

Şiddetin, zulmün ve zalimliğin sayısal verilerinin her geçen gün arttığı dünyada insanlığın kurtuluşunun ancak Peygamberimiz Hz. Muhammed’i(S.A.V) rehber edinmekle olduğuna değinen Çakır “Rabbimizin rahmet kapılarını ardına kadar açtığı bu mübarek gecede dualarınızın kabul, hayırlı amellerinizin mükafatlandırılması temennisiyle Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. Bu vesileyle dünyada oluk oluk akan kanın durması her dönem farklı bedenlerde boy gösteren firavunların amaçlarına nail olamadan yok olup gitmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme