Dualar, şehidimiz için – Kocatepe Gazetesi

Dağlıca’da 19 Haziran 2012’de yapılan terör saldırısından sonra yaralanan, tedavi altına alındıktan sonra şehit düşen Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu için Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından yemek verildi. Yemekte Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla şehidimizin ruhu şad edildi Dağlıca’da meydana gelen saldırının ardından yaralanan, Van’da ve Ankara’daki tedavisinin ardından şehit düşen Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu için yemek verildi. Afyonkarahisar [&hellip]

Dualar, şehidimiz için

Dağlıca’da 19 Haziran 2012’de yapılan terör saldırısından sonra yaralanan, tedavi altına alındıktan sonra şehit düşen Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu için Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından yemek verildi. Yemekte Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla şehidimizin ruhu şad edildi

Dağlıca’da meydana gelen saldırının ardından yaralanan, Van’da ve Ankara’daki tedavisinin ardından şehit düşen Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu için yemek verildi.
Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler tarafından Borsa Düğün Salonu’nda verilen yemeğe, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Jandarma Komutan Vekili Salih Akbaş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ve daire müdürleri, Şehit Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu’nun ailesi ve yakınları katıldı.
ŞEHİDİMİZİN
RUHU İÇİN…
Yemekten önce konuşan Hafız Abdülkadir Şehitoğlu, “Bugün çok özel bir gün. Hem Berat Kandili, hem de şehidimiz için burada toplanmış bulunuyoruz. Okuyacağımız Kur’an-ı Kerim ve dualarla şehidimizi hatırlayacağız. Şehidimizi hatırlamak demek, O’nun ruhuna Fatiha okumak demektir. Biz Allah’ın kullarıyız. Ne zaman ve nerede başımıza ne geleceği bilinmez. Şehitlik yüksek bir mertebedir. Bizi korumak için şehit düşen evlatlarımızı ne kadar hatırlasak azdır” dedi.
AİLEYE TAZİYE
Konuşmadan sonra Abdülkadir Şehitoğlu, Salih Avşar ile Libya’daki Hafızlık Yarışması’nda birinci olan Erdal Arslan, Kur’an-ı Kerim okudu. Şehit Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu’nun ruhu için birçok kez dua edilirken, İl Müftüsü Mustafa Kaya da, salona gelenlerin de hayır işlediklerini belirtti. Kaya, “Allah, hepinizden razı olsun” diye konuştu. İl protokolü, yemekten sonra şehit ailesine taziye dileklerini iletti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme