• Haberler
  • Genel
  • “Dua edelim de eski kışlar olmasın yoksa…”

“Dua edelim de eski kışlar olmasın yoksa…”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’daki yolların bir yağış sırasında su altında kaldığını belirtti Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, yaz yağmurunda bazı evleri su basması dolayısıyla açıklama yaptı. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “İlimiz ve çevresinde son günlerde yağan yoğun yağmurlar nedeniyle, il merkezimizde ve özellikle de Osmangazi mahallesinde evler sular [&hellip]

"Dua edelim de eski kışlar olmasın; yoksa..."

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’daki yolların bir yağış sırasında su altında kaldığını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, yaz yağmurunda bazı evleri su basması dolayısıyla açıklama yaptı. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “İlimiz ve çevresinde son günlerde yağan yoğun yağmurlar nedeniyle, il merkezimizde ve özellikle de Osmangazi mahallesinde evler sular altında kaldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı 15 Eylül 2012 tarihinde, Afyon Belediyesi’nin resmi web sitesinde Osmangazi mahallesinde 15 yıl aradan sonra asfaltlama çalışmalarının başladığını bildirmişti. Şimdi karşılaştığımız manzaraya baktığımızda, alt yapısı tamamlanmamış yerlere asfalt çalışmasının yapılmasının ne kadar anlamsız olduğunu görmekteyiz. Sular altında kalan evlere mi, o evlerde yaşayan insanlarımıza mı üzülelim, alt yapısı tamamlanmadan yapılan yola giden harcamalara mı yanalım. Yazıktır, günahtır” dedi.
“YOLLAR PATIR PATIR PATLIYOR”
Görgöz, Afyonkarahisar’ın hemen hemen her yolunda çalışma yürütüldüğünü hatırlatarak “AKP’nin yıllardır övünç kaynağı yaptığı ana yolların da durumu ortadadır. Afyonkarahisar’dan nereye giderseniz gidin, hangi yola çıkarsanız çıkın yol tamiratıyla, yol yapımıyla karşılaşırsınız. Milletin vergileri ile yapılan yollar patır patır patlıyor. Trafik kazalarının artmasının en önemli nedenlerinden biriside iğreti yapılan yollardır. Hiçbir işi hakkıyla yapamayan AKP’nin belediyelerinden, iyi, doğru hizmet etmesini beklemek de hayaldir elbette. Dua edelim de bu yıl Afyon’umuzda eski ‘kış’lar olmasın. Yoksa daha şimdiden yolların ve atık su kanallarının vaziyeti ortada” diye konuştu. (Kocatepe)

“Telaş içindeler”
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışışleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun telaş hâlinde olduğunu söyledi. Görgöz, “Arap Baharı sonrasında iktidara gelen ılımlı İslami yönetimler, ağırlıkla Sünni iktidarlarla AKP’nin yakınlaşma ve etkinliğini siyasi-ekonomik anlamda pekiştirme politikası, Mısır’daki gelişmelerden sonra iflas etmiş, desteksiz kalmış durumdadır. Başbakanın ve Dışişleri Bakanı’nın hırçınlığı biraz da bundandır” dedi.

Bakmadan Geçme