• Haberler
  • Genel
  • DSİ'nin Sandıklı yatırımları masaya yatırıldı

DSİ'nin Sandıklı yatırımları masaya yatırıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Devlet Su İşleri'nin toplantısına katıldı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, DSİ tarafından gelen ekiple beraber Akin ve Bekteş Barajları'ndan gelecek olan suyun Sandıklı İlçesi'ne gelmesi için hazırlanan projenin detaylarını görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, burada gelen ekiplerden projenin detayları hakkında bilgi aldı. Akin ve Bekteş barajlarından [&hellip]

DSİ’nin Sandıklı yatırımları masaya yatırıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Devlet Su İşleri’nin toplantısına katıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, DSİ tarafından gelen ekiple beraber Akin ve Bekteş Barajları’ndan gelecek olan suyun Sandıklı İlçesi’ne gelmesi için hazırlanan projenin detaylarını görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, burada gelen ekiplerden projenin detayları hakkında bilgi aldı. Akin ve Bekteş barajlarından gelen su, Sandıklı’ya yapılan Su Arıtma Tesisi’nde içilmeye hazır hale geldikten sonra, baştan sona yenilecek olan su depolarına gelerek buradan Sandıklı halkının hizmetine sunulacak.
Çöl; “Senelerden beri kuyu suyu içen Sandıklı Halkımız İnşallah temiz, arıtılmış ve berrak bir su içecek. Bu proje ile Sandıklı’nın su sorununu kalıcı olarak çözmüş olduk. Vatandaşlarımızın musluklarından memba suyu temizliğinde su akacak. Sandıklımıza hayırlı olsun” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme