• Haberler
  • Genel
  • DSİ personeline diyabet anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

DSİ personeline diyabet anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Isparta Devlet Hastanesi tarafından başlatılan 'Sağlık Olsun Projesi' kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) Isparta Bölge Müdürlüğü personeline Uzm. Dr. İsmail Hakkı Ersoy tarafından Diyabet hastalığı ile ilgili olarak eğitim verildi. Programa Afyonkarahisar DSİ 183 Şube Müdürü İbrahim İşbilen ve çok sayıda DSİ personeli katıldı Afyonkarahisar DSİ 183 Şube Müdürü İbrahim İşbilen, çalışma hayatının yoğunluğu arasında [&hellip]

DSİ personeline diyabet anlatıldı

Isparta Devlet Hastanesi tarafından başlatılan ‘Sağlık Olsun Projesi’ kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) Isparta Bölge Müdürlüğü personeline Uzm. Dr. İsmail Hakkı Ersoy tarafından Diyabet hastalığı ile ilgili olarak eğitim verildi. Programa Afyonkarahisar DSİ 183 Şube Müdürü İbrahim İşbilen ve çok sayıda DSİ personeli katıldı

Afyonkarahisar DSİ 183 Şube Müdürü İbrahim İşbilen, çalışma hayatının yoğunluğu arasında sağlıklı bireyler olmanın gerekliliğinden bahsederek, “Personelimizin sağlığına dikkat etmesi gerekiyor. Bu eğitim sayesinde personelimizin diyabet konusunda daha da bilinçli olacağından eminiz” dedi.
Isparta Devlet Hastanesi Uzm. Dr. İsmail Hakkı Ersoy DSİ’den gelen talep doğrultusunda bu projenin hayata geçirildiğini belirterek, diğer kurumlardan da talep gelmesi halinde oralarda da seminerlerin verilebileceğinin altını çizdi.
Verilen eğitim sayesinde belirli bir kitlenin diabet hastalığ konusunda bilgilendirilmiş olacağını ifade eden Ersoy , “Hastalıklara karşı önceden tedbir almak hem devlete fazla yük olmayı engeller hem de kişisel olarak ağır bir yükten kurtarır” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Uzm. Dr. İsmail Hakkı Ersoy, diyabet hastalığı ile ilgili DSİ personeline çeşitli bilgiler verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme