DSİ heyeti Arıtma Tesisi’ni inceledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Bölge Müdürü Adem Coşkun, Afyonkarahisar Devlet Su İşleri 183. Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ve beraberindeki teknik personelle birlikte Afyonkarahisar Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi’de incelemelerde bulundular.KLOR SİSTEMİNİ İNCELEDİLER       Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın davetlisi olarak İçme Suyu Arıtma Tesisi'ne gelen heyete Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Bölge Müdürü Adem Coşkun, Afyonkarahisar Devlet Su İşleri 183. Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ve beraberindeki teknik personelle birlikte Afyonkarahisar Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi’de incelemelerde bulundular.
KLOR SİSTEMİNİ İNCELEDİLER       
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın davetlisi olarak İçme Suyu Arıtma Tesisi’ne gelen heyete Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci, Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar ve Su işleri Teknik Birim Sorumlusu Hüseyin Önder ile İçme Suyu Arıtma Tesisi teknik personeli de eşlik etti.
DSİ heyeti; İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde ve tesis içerisindeki sofra tuzundan klor üretilmesini sağlayan “5 kg/h kapasiteli Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi”nde de incelemelerde bulundu.
GÖLET YERİNDE FİKİR
BİRLİĞİNE VARILDI
Sadıkbey ve İnaz bölgelerindeki yağışlarla meydana gelen taşkın suları engellemek ve sosyal tesis amaçlı yapılması planlanan “Yapay Gölet Alanında” da incelemelerde bulunan heyet göletin yeri konusunda fikir birliğine vardı. (Kocatepe Haber Merkezi)  

Bakmadan Geçme