• Haberler
  • Gündem
  • “DSİ, Bakanımız’ın desteği ile yatırımlara imza atıyor”

“DSİ, Bakanımız’ın desteği ile yatırımlara imza atıyor”

Isparta DSİ 18’inci Bölge Müdürü olarak atanan Mahmut Berber, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.Isparta DSİ 18’inci Bölge Müdürü Mahmut Berber'in ziyareti sırasında DSİ 183’üncü Şube Müdürü Fatih Kişi ve Sondaj Şube Müdürü İsmet Kızıltepe de hazır bulundular.Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde görev yapan Devlet Su İşleri Kurumu’nun ülke çapında olduğu gibi Afyonkarahisar’da da [&hellip]

Isparta DSİ 18’inci Bölge Müdürü olarak atanan Mahmut Berber, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.
Isparta DSİ 18’inci Bölge Müdürü Mahmut Berber’in ziyareti sırasında DSİ 183’üncü Şube Müdürü Fatih Kişi ve Sondaj Şube Müdürü İsmet Kızıltepe de hazır bulundular.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde görev yapan Devlet Su İşleri Kurumu’nun ülke çapında olduğu gibi Afyonkarahisar’da da Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun destekleriyle birçok yatırıma imza attığını belirten Vali Aziz Yıldırım, Afyon’un adeta barajlar ve göletler şehri olduğunu, bunların yanında taşkın koruma ve içme suyu gibi birçok alanda da kentin çok ileri seviyelerde bulunduğunu sözlerine ekledi.
YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Afyonkarahisar’da daha önce olduğu gibi bundan sonra da DSİ yatırımlarının en iyi şekilde devam edeceğini söyleyen Vali Aziz Yıldırım, hemen her konuda desteklerini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na şükranlarını iletti.

Bakmadan Geçme