Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dr. Tuncer’in muayenehanesi açıldı

VİDEOYU PAYLAŞ

Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op. Dr. Nadire Tuncer’in muayenehanesi hafta sonu düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi

Op. Dr. Nadire Tuncer’in muayenehanesi Ordu Bulvarı Orduevi karşısı Genelioğlu Apartmanı B Blok No 22/1 adresinde hizmete açıldı.
MUAYENEHANEDE ÇOK YÖNLÜ HİZMET
Muayenehane hizmetleri kapsamında; Gebe takibi ve doğum, 4 boyutlu ultrason, menapoz takibi, jinekolojik muayene, ürojinekolojik cerrahi, vajinismus tedavisi, PRP uygulaması, genital estetik, radyofrekans ile ameliyatsız idrar kaçırma, vajinal daraltma, adet sancısı, bölgesel inceltme, skar (yara izi) tedavileri uygulanıyor. Op. Dr. Nadire Tuncer’in muayenehane açılış kurdelesini AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Dr. Tuncer’in eşi Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Başhekimi Op. Dr. Ahmet Tuncer birlikte kesti.
“YETERLİ ZAMANDA KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ”
Kocatepe Gazetesi muhabirine muayenehane hizmetleri hakkında bilgi veren Dr. Tuncer, “Muayenehaneciliği; öncelikle muayene kalitesini, hastaya ayırdığımız zaman diliminin artması açısından tercih ettim. Aynı zamanda mesleki becerilerimi daha fazla geliştirmek istiyorum. Kamu hastanesinde zaman dilimi çok sınırlıdır. Motivasyonu ve enerjisi yüksek şekilde tüm hastalarıma zaman ayırarak kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için muayenehane açtım. Açılış safhasında gerçekten Afyonkarahisar’da çok güzel insanlarla çalışma imkânı bulduk. Güzel ultrason, radyo frekans cihazları bulduk. İyi bir mimarla çalışarak geniş, güzel ve ferah bir ortamda iyi bir hizmet kalitesi sağladığımı düşünüyorum.” dedi.
“ÇEKİNMEYİN VAKİT KAYBETMEYİN”
Gebe takibi boyunca 4 boyutlu ultrason cihazıyla hastalara en iyi hizmeti sunacaklarını belirten Dr. Tuncer, “Gebelik süresince kişiler bebeklerinin gelişim aşamalarını merak ediyorlar. Ellerine bir resim verildiğinde gerçekten çok mutlu oluyorlar. Doğum için özel hastanelerle anlaşmamız var. Hasta tercihi bizim için esastır. Ürolojik anlamda sarkması, bollaşması olup idrar kaçıran hastalar tedavi olabilmektedir. Menapoz takibi, vajinismus tedavilerimiz var. Bu noktada yaklaşık 5-6 seans psikoterapi hizmeti de verebiliyoruz. Genital estetik de son derece önemli bir ihtiyaç diye düşünüyorum. Bence bir kadının kendisini özgüvenli hissetmesi, sosyal ve evlilik hayatını direkt olarak etki ettiğinden benim olmazsa olmazım ihtiyaç olan bir kadın için genital estetiktir. Doğum sonrası bollaşmalar, histe azalmalar, orgazm olamama gibi problemleri 20 dakika gibi kısa bir sürede çözebiliyoruz. Kadını en iyi kadın anlar anlayışıyla bu sorunları çözmek için biz buradayız. Bir problem hissedildiğinde lütfen hastalarımız çekincelerini direkt bize söylesinler. Zaman kaybettikçe doku toparlaması veya 2 seansta çözülebilecek bir problemi 3-4 seansta çözmek zorunda kalabiliyoruz. Haftanın 6 günü 09:00-18:00 saatleri arasında çalışıyor, randevulu hasta kabul ediyoruz. Acil durumlarda yardımcı olabiliyoruz. Hastalarıma sağlıcakla kalın diyorum.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti