Dr. Taneri Bolvadin'e başhekim – Kocatepe Gazetesi

Dr. Birand Sena Taneri, Şuhut İlçesi'nin yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da aile doktoru olarak çeşitli görevlerde bulundu.Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Dr. Birand Sena Taneri'nin görevlendirilmesiyle birlikte hastane de başta doktor eksiği olmak üzere, hizmet kalitesinin artması da bekleniyor. Dr. Taneri'nin Başhekimlik görevini 15 Şubat [&hellip]

Dr. Birand Sena Taneri, Şuhut İlçesi’nin yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da aile doktoru olarak çeşitli görevlerde bulundu.
Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Dr. Birand Sena Taneri’nin görevlendirilmesiyle birlikte hastane de başta doktor eksiği olmak üzere, hizmet kalitesinin artması da bekleniyor. Dr. Taneri’nin Başhekimlik görevini 15 Şubat 2017 tarihinde devralacağı bildirildi. Daha önce Bolvadin’de başhekimlik görevini yürüten Dr. Hüseyin Atlı ise Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliğinde Tıbbi Hizmetler Başkanlığına atandı.

Bakmadan Geçme