DP'den İYİ Parti'ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

DP Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.DP İl Başkanı Gürcan Şensoy ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, gündeme dair değerlendirmede de bulundu. Gümüş, 'Halkın dikkatini farklı yerlere çekebilmek için bir çıkardılar din güncellenmesi [&hellip]

DP Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.
DP İl Başkanı Gürcan Şensoy ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, gündeme dair değerlendirmede de bulundu. Gümüş, “Halkın dikkatini farklı yerlere çekebilmek için bir çıkardılar din güncellenmesi lazım, bir çıkardılar İstiklal Marşı’nın bestesinin değişmesi lazım, şuanda ülkemizin birlik beraberliğe, adalete ihtiyacı olduğu dönemlerde böyle ayrıştırılması uygun ve hoş değil. Allah sonumuzu hayır etsin” dedi.
“TÜRK MİLLETİ BU OYUNA GELMEYECEKTİR”
Türk Milleti’nin yapılan oyuna gelmeyeceğini düşündüğünü söyleyen DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, “Zaten en büyük tehlike ayrışma. Son 15 senedir insanlarımıza baktığımızda 2007’den sonra artık herhangi bir tanıdığımıza sorduğumuza nerelisin Diyarbakırlıyım, Zonguldaklıyım, Muşluyum, şimdi sorduğumuzda ben Kürdüm, ben Çerkezim gibi sözler ediliyor. Bu iyi bir durum değil, bunun tek sorumlusu siyasi iktidar. İnsanlara etnik kökenlerine ayıran, bir siyasi kurum halinde çalışıyorlar. Bunda da yavaş yavaş başarılı oldular. Türk milleti bu oyuna gelmeyecektir diye düşünüyorum” ifadesine yer verdi.
“İNSANLARI GRUPLAR
HALİNE BÖLDÜLER”
İnsanların gruplara bölünerek takım taraftarı haline getirildiğini ileri süren Başkan Gümüş, “Mevcut siyasilerde öyle bir yol izliyorlar ki, şuanda insanlarımızı gruplara bölmüşler takım taraftarı haline getirmişler. Diyor ki sen muhafazakarsın falan partide olacaksın. Sen Atatürkçü isen falan partide olacaksın, sen milliyetçi isen falan partide olacaksın. Bu insanları da birbirlerine öyle bir duruma getiriyorlar ki insanlar birbirlerine kurşun atma durumuna geliyor. Bundan da yukarıdaki insanlar özellikle mecliste olanlar mesut mutlu. Niye hepsi yerini muhafaza ediyorlar. Ama bizde inanıyoruz ki, Anadolu’da yaşayan özellikle Afyon’da yaşayan insanlar şuna çok inanıyorlardır; bir insan hem Müslüman, hem Atatürkçü, hem de milliyetçi olabilir. Bunlar birbirine karşı bir şeyler değildir ki. Şimdi dinimiz bile ‘birleşin ey imanda birleşenler’ derken bu ayrıştırmanın sebebi nedir” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme