• Haberler
  • Genel
  • DP yönetiminden medyaya iftar – Kocatepe Gazetesi

DP yönetiminden medyaya iftar – Kocatepe Gazetesi

DP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri önceki akşam medya çalışanlarına iftar yemeği verdi BASIN ÜZERİNDE AMBARGO VARDemokrat Parti (DP) İl Başkanı Gürcan Şensoy, 24 Temmuz Basın bayramını kutladı. Afyonkarahisar'da haber alanında düzenlenen yarışmalarda ödüllerin dağıtıldığını belirten Şensoy 'Bu etkinlikler sonucunda bazı arkadaşlarımız basın ile ilgili bir takım liyakat ve ödüllerle ödüllendirildiler. Fakat Türkiye’deki yerel [&hellip]

DP yönetiminden medyaya iftar

DP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri önceki akşam medya çalışanlarına iftar yemeği verdi

BASIN ÜZERİNDE AMBARGO VAR
Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Gürcan Şensoy, 24 Temmuz Basın bayramını kutladı. Afyonkarahisar’da haber alanında düzenlenen yarışmalarda ödüllerin dağıtıldığını belirten Şensoy; “Bu etkinlikler sonucunda bazı arkadaşlarımız basın ile ilgili bir takım liyakat ve ödüllerle ödüllendirildiler. Fakat Türkiye’deki yerel ve ulusal basındaki haksızlıklar ve bu basının üzerindeki ambargonun aşikâr olduğu bir ülkede basının hür olduğunu, özgür olduğunu söylemek mümkün değil. Sevindirici bir taraf var ki Afyon basınımız tamamen tarafsız ve hür bir şekilde haberlerini yapmaktadır.” dedi.
AFYON’DAN ÇIKAN
DEĞER SAHİPLENİLMELİ
DP Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Karacak, kimi zaman mücadele ettikleri kimi zamanda bazı platformlarda karşı karşıya tartıştıkları basının mensuplarına davete katılımları için teşekkür etti. Öncelikle hedefin yerel seçimlerde başarılı olmak olduğunu söyleyen Karacak; “Geçmişte partimize hizmet eden bakanlarımız, vekillerimiz her geçen gün sayısı artarak partimizin genel başkanıyla beraber istişare halinde. İlerleyen günlerde halkın ve basının önünde daha farklı platforma çıkalım. Liderin kim olduğunu mevcut hükümetin liderleri de bilecek. Muhalefetteki liderler de bilecek. Afyonumuzdan çıkan bir değere hepimiz sahip çıkmak zorundayız.” diye konuştu. İftar yemeğinde; DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, GİK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Karacak, DP Merkez İlçe Başkanı Zafer Murat Çakır ve basın mensupları katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme