• Haberler
  • Genel
  • “DP mesuliyetinin bilincinde” – Kocatepe Gazetesi

“DP mesuliyetinin bilincinde” – Kocatepe Gazetesi

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde parti olarak Türkiye’nin sıkıştığı her noktada büyük vazifeler icra ettiklerini günümüzde de mesuliyetlerinin bilincinde olduklarını kaydetti Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 30 Mart seçimlerini kazanan belediye başkanlarını ziyaret ediyor. Genel Başkan Uysal, ilk ziyaretini Isparta Eğirdir’e gerçekleştirerek Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e başarılar diledi. DEMOKRATİK KANALLAR [&hellip]

"DP mesuliyetinin bilincinde"

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde parti olarak Türkiye’nin sıkıştığı her noktada büyük vazifeler icra ettiklerini günümüzde de mesuliyetlerinin bilincinde olduklarını kaydetti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 30 Mart seçimlerini kazanan belediye başkanlarını ziyaret ediyor. Genel Başkan Uysal, ilk ziyaretini Isparta Eğirdir’e gerçekleştirerek Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e başarılar diledi.
DEMOKRATİK
KANALLAR İŞLEMİYOR
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, 30 Mart seçimlerini kazanan belediye başkanlarını ziyaret ediyor. Genel Başkan Uysal, ilk ziyaretini Isparta’nın Eğirdir ilçesine gerçekleştirdi. Uysal, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e başarılar diledi. Cumhurbaşkanlığı sürecinin bir krize dö-nüştürülmemesi gerektiğini ifade den Uysal; “DP olarak Türkiye’nin sıkıştığı her noktada büyük vazifeler icra ettik. Bugün de mesuliyetimizin bilincindeyiz. DP tarihi yürüyüşüne uygun şekilde yeni bir siyasal akılla buluşulmasını istiyor. Demokratik kanalların işlemediği, maliyetlerin arttığı bir dönem yaşıyoruz. Türkiye’nin kronikleşmiş meseleleri daha da büyümüştür.” dedi.
BEKLENTİ YENİ BİR DÖNEM
Cumhurbaşkanlığı sürecinin yeni bir dönemi işaret etmesi ümidinde olduğunu söyleyen Uysal şöyle konuştu: “Milletimizin bu seçimde de sağ duyusunu göstereceğine inanıyorum. Bünyesinden cumhurbaşkanları ve başbakanlar çıkarmış bir hareket olarak bu seçimlerin de krize dönüşmemesini arzu ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı sürecini kolaylaştırmak için çeşitli ziyaretler yapıyor ziyaretçileri de ağırlıyoruz. DP olarak Türkiye’nin sıkıştığı her noktada büyük vazifeler icra ettik. Bugün de mesuliyetimizin bilincindeyiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme