DP Merkez İlçe'de görev değişimi

DP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Tosun, 19 Kasım Cumartesi günü yapılan seçimle görevi Av. Süleyman Ceylan'a devretti   Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı'nın olağan seçimli genel kurul toplantısının ikincisi 19 Kasım Cumartesi günü öğleden sonra parti binasında gerçekleştirildi. 'KIR ATIN GENÇ SÜVARİSİ UYSAL BİZİ TEMSİL EDİYOR' Genel kurul divanı DP İl Başkanı Hikmet [&hellip]

DP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Tosun, 19 Kasım Cumartesi günü yapılan seçimle görevi Av. Süleyman Ceylan’a devretti

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın olağan seçimli genel kurul toplantısının ikincisi 19 Kasım Cumartesi günü öğleden sonra parti binasında gerçekleştirildi.
“KIR ATIN GENÇ SÜVARİSİ UYSAL BİZİ TEMSİL EDİYOR”
Genel kurul divanı DP İl Başkanı Hikmet Bülbül’ün başkanlığında; Hasan Hüseyin Bakır ve Celal Atila’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından DP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Tosun söz alarak katılımcılara genel kurul toplantısında kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Tosun, hakkını helal ettiğini belirterek partililerden helallik talep etti. Tosun’un ardından konuşan DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisar coğrafyasının her karışında Demokrat Partinin hizmeti olduğunu söyledi. Bülbül, “İlimizde merkez sağın Adalet Partisi’nin, Doğru Yol Partisinin hizmetleri vardır. Tüm bunların ana noktasına dönen Demokrat Parti çatısı altında bugün siyasi bir mücadele veriyoruz. Değerli dava arkadaşlarımızla bu mücadeleyi mutlaka kazanacağız. Bunan inancımız tamdır. Hiçbir kuşkumuz yoktur.” dedi.
“DP VAR ÇARE VAR MİLLET İTTİFAKI VAR ÇARE VAR”
“Millet İttifakı olarak Allah’ın izniyle Millet İttifakından çıkacak karara sonuna kadar saygılı olacağız.” diyen Bülbül, “Zaten orada bizi kır atın genç süvarisi Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal temsil ediyor. Ona inanıyor ve güveniyoruz. Orada çıkacak kararlara bizde Afyon’da sonuna kadar bağlı kalacağımızı burada ifade etmek isterim. Hiç moralsizliğe gerek yok. Eğer DP varsa çarede var. Biz dün yaptık, yaptıklarımız bellidir. Sata sata bitiremediler. İşte SEKA işte Şeker Fabrikaları v.d fabrikalar. Tüm bunlar merkez sağın getirdiği hizmetlerdir. Ama biz yine bu ülke için sevdalıyız. Derdimiz millet, derdimiz millettir. İnşallah hep birlikte başaracağız. Bundan hiç şüphe olmasın. DP var çare var. Millet İttifakı var çare var.” diye konuştu.
CEYLAN VE EKİBİ GÖREVE SEÇİLDİ
DP Merkez İlçe Başkan adayı Av. Süleyman Ceylan ve listesi seçim sonucu toplam 42 delegeden 15 delegenin kullandığı geçerli oyu alarak göreve seçildiler. Ceylan’ın Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine; Ahmet Kocayol, Yaşar İşler, İbrahim Yanık, Nedim Öztürk, Şükrü Girişgin, Salih Naycı, Özgür Taşcı ve İzzet Sağlam seçildiler.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme