'DP Kongresi, Afyon için hayırlı oldu'

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, 15 Ocak’ta yapılan Demokrat Parti Kongresi’nin Afyonkarahisar için hayırlı olduğunu söyledi. Şensoy’un DP İl Binası’nda düzenlediği toplantıda DP MKK üyeliğine seçilen Besim Telek de hazır bulundu Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, Demokrat Parti Kongresi’ne ilişkin görüşlerini basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı. Şensoy, 'Anavatan Partisi ile Doğruyol Partisi’nin [&hellip]

“DP Kongresi, Afyon için hayırlı oldu”

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, 15 Ocak’ta yapılan Demokrat Parti Kongresi’nin Afyonkarahisar için hayırlı olduğunu söyledi. Şensoy’un DP İl Binası’nda düzenlediği toplantıda DP MKK üyeliğine seçilen Besim Telek de hazır bulundu

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, Demokrat Parti Kongresi’ne ilişkin görüşlerini basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı. Şensoy, “Anavatan Partisi ile Doğruyol Partisi’nin Demokrat Parti çatısı altında birleşmesiyle bir süreç yaşanmıştır. Sayın Hüsamettin Cindoruk’un burada çok büyük katkısı olmuştur. Büyük bir coşkuyla başlayan kong, büyük bir coşkuyla sona ermiştir. Bu kongre sürecinde Afyonkarahisar delegasyonu olarak yoğun çalışmalarda bulunduk” dedi.
GİK’te 1, MKK’da iki Afyonlu
Afyonkarahisarlı Gültekin Uysal’ın Genel İdare Kurulu’na, Afyonkarahisarlı Besim telek ve Ethem Ünlü’nün ise Merkez Karar Kurulu’na seçildiğini hatırlatan Şensoy, “Kongremizde Genel İdare Kurulu ve Merkez Karar Kurulu seçimleri de yapıldı. Verimli bir çalışma sonucunda Gültekin Uysal’ın şahsında Afyonkarahisar büyük ilgi gördü. Büyük bir gayret içinde bu kongreye müdahil olduk. Bu kongre Afyon’a hayırlı olan bir kongredir, Afyon’un ağırlığını hissettiren bir kongre olmuştur. Partimizin iktidara olan yürüyüşünü hızlandıracağız” diye konuştu.
Şensoy, parti olarak seçim çalışmalarına da başladıklarını, ilk hedeflerinin 1000 yeni kadın üye kazanmak olduğunu söyledi.
“Siyasette dün yoktur”
Gürcan Şensoy’un basın toplantısında Demokrat Parti’nin eski il başkanı Besim Telek de hazır bulundu. Demokrat Parti İl Kongresi’nde delege seçilmeyen ancak İl Teşkilatı’nın Büyük Kongre’deki performası ile birlikte Merkez Karar Kurulu’na giren Besim Telek, “Geçmişi konuşmak istemiyorum. Siyasette dün yoktur. O zaman şartlar onu gerektirmiştir. Arkadaşlar öyle uygun görmüştür. Biz de onların aldığı karara saygı duyduk. O konuda en ufak bir eleştiri getirmedik. Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kongrede de teveccüh gösterip merkez karar kurulu üyeliğine seçtiler. Bundan memnuniyet duydum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme