• Haberler
  • Gündem
  • DP Genel Başkan Gültekin Uysal 'Parti gözlüğü ile Afyonumuza bakmaya hakkım yok'

DP Genel Başkan Gültekin Uysal 'Parti gözlüğü ile Afyonumuza bakmaya hakkım yok'

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal beraberindeki İYİ Parti ve DP'lilerden oluşan heyetle Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel'i ziyaret etti.'HER ZAMANDESTEK VERECEĞİZ'Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, Afyonkarahisar'ın sayılan, sevilen DP Lideri, vatan evladı olarak ifade ettiği Milletvekili Gültekin Uysal ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili [&hellip]

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal beraberindeki İYİ Parti ve DP’lilerden oluşan heyetle Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel’i ziyaret etti.
“HER ZAMAN
DESTEK VERECEĞİZ”
Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, Afyonkarahisar’ın sayılan, sevilen DP Lideri, vatan evladı olarak ifade ettiği Milletvekili Gültekin Uysal ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Uysal’ın, Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hayırlı hizmetler yapmasını dileyen Şenel, “Milletvekili Gültekin Uysal’ın ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunması için elimizden gelen gayreti, desteği her zaman vereceğiz. Tabii burada DP İl Başkanımızla partililer ve Millet İttifakını birlikte oluşturduğumuz İYİ Partili kardeşlerimiz de var. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederken hepsine hoş geldiniz diyorum” dedi.
SP VE DP MİSYON PARTİLERİDİR
Milletvekili Gültekin Uysal’ın DP Genel Başkanı sıfatıyla mütevazılığını göstererek Afyonkarahisar’da güzel bir sonuç olarak TBMM’ye girdiğini söyleyen Adnan Şenel, “Önümüzdeki meclis çok önemli. Şimdiden sonra yapılacak her değerlendirme ve koşulda kendilerinin konuşması lazım. Çünkü bir misyonu temsil ediyor. Gerçekten SP, DP misyon partileridir. Bu davalarımızı inşallah ileride daha iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyor ve bunu önemsiyorum” diye konuştu.
“İNANDIKLARIMIZIN
MÜCADELESİNİ VERDİK”
DP Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, şahsı ve partililerden oluşan heyeti adına SP İl Başkanı Adnan Şenel ve partililerin gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. Çok kritik bir seçim sürecini geçirdiklerini vurgulayan Uysal, “İnandığı ideallerin dışında başka kaygılarla değil, ülkeyi ve geleceğini, milletin bekasını merkeze alan bir anlayış içerisinde farklı siyasi programlara sahip olsak da ortak kaygısı vatan, devlet, millet ve bu milletin müşterek değerleri, inançları, hisleri olan insanlardık. Sağımızdan, solumuzdan bütün iftira kampanyalarına rağmen başta SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olmak üzere yine Cumhurbaşkanı adaylarımızdan Meral Akşener hanımefendi ve yerelde bu mücadeleyi veren bizler olarak bu süreçte ne kadar şükür etsek azdır ki inandıklarımızı yapma mücadelesi vermiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz” şeklinde konuştu.
“PARTİ GÖZLÜĞÜYLE BAKIŞ YOK”
“Siyasetin zor olduğunu biliyoruz. Söyleyecek sözü olanlar kendilerini anlatırlar” diyen Uysal şöyle konuştu: “Ama öyle bir süreç yaşandı ki söyleyecek sözü kalmayanların memlekete, millete, yarınlara dair başkalarını karalayarak ancak kendilerine artı kazandırabileceği düşüncesiyle çeşitli aklımızın ve vicdanımızın kabul etmeyeceği bir propagandaya hep birlikte şahit olduk. Tüm bunlara rağmen başta kıymetli Başkanımızın şahsında fikrini savunan pek çok baskıya ve isnada rağmen hiçbir şekilde davasından vazgeçmeyen insanlar olarak bu mücadele de yerelde de Afyonumuzda da güzel bir birlikteliği son olarak seçim arifesinde şehir merkezinde yaptığımız yürüyüşle beraber vakur tavrımızla hep beraber ortaya koyduk. O nedenle ben il özelinde SP Teşkilatına, ülke genelinde de tüm arkadaşlarımıza müteşekkiriz. Gecikmiş bir ziyaretteyiz ama ortak hislere sahip hemşehriler olarak şahsım açık yüreklilikle ifade etmek isterim; Benim parti gözlüğü ile Afyonumuza bakmak gibi bir hakkım ne dün vardı ne de bugün var. Bugün daha fazlasıyla sorumluluğumuz var.”
“HAYRA ANAHTAR ŞERRE KİLİT OLALIM”
Gültekin Uysal, insan olarak siyasi düşünceleri, zihniyeti itibariyle sadece oy aldığı kitlelerin değil oy alamadıkları kitlelerin de rızasını gözetmeyi kendisine vazife bildiğini vurguladı. Uysal şunları söyledi: “Aynı anlayış içerisinde önümüzde ki süreçte elbette Afyonumuzun ama ülkemizin çok derinden sarsılmalar yaşadığı bir zaman aralığı içerisinde bu ülkenin savrulmaması, yarınlarını kendi iradesinde kucaklayabilmesi gereklidir. O nedenle ülkemizin mukaddeslerini bir takım insanların tartışmasına izin vermemesi adına bu mücadeleyi yine Anadolu büyüklüğünde bir dava taşını yerine koymak adına hep beraber sırtlanacağız. Bu açıdan bu birlikteliklerin ortak paydalarda önümüzdeki süreçte devam edebilmesi gereklidir. Birileri siyasete başka pencerelerden bakabilir ama biz memleketin penceresinden bakıyoruz. Bu anlayışımızı önümüzde ki süreçte devam ettirme mecburiyetinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Bize düşen vazife inandığımız gibi kitleleri inandırabilmektir. Çok bilinmeyenli bir denklem içerisinde doğrularımızı Türkiye de ki dezenformasyon bültenlerin yazılı ve görsel bir takım yayınlarla hurafe ve safsata haline dönüştürüldüğü söylemlerle kirletilmeye çalışılsa da nihayetinde Eflatun’un güzel bir sözüyle ‘Hakikat güneş gibidir. Gözlerinizi kapatsanız da gözlerinizin içine sızar’ Bizler bu hak ve hakikat davasını bu çağda içinde bulunduğumuz zaman diliminde sözcüsü olmaya gayret ediyoruz. İnşallah önümüzde ki süreçte de hep beraber bu birlikteliklerimizi tahkim ederek ülke, millet, vatan adına hayra anahtar şerre kilit olalım. Bu açıdan gayret gösteren tüm SP’li kardeşlerimize, hemşehrilerimize müteşekkir olduğumu ifade ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme