• Haberler
  • Genel
  • DP adayları esnafı dinledi – Kocatepe Gazetesi

DP adayları esnafı dinledi – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti Milletvekili adayları Dinçay Doğar, Asuman Umut ve Erdal Ünsoy, DP İl Başkanı Gürcan Şensoy ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor DP adayları Çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yaklaşık iki yıldır her geçen daha da kötüye gittiklerini belirten esnaf, bazen siftah bile yapamadan dükkân kapattıklarını ifade ederek, esnafın iyice umutlarının tükenmeye başladığını söyledi. [&hellip]

DP adayları esnafı dinledi

Demokrat Parti Milletvekili adayları Dinçay Doğar, Asuman Umut ve Erdal Ünsoy, DP İl Başkanı Gürcan Şensoy ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor

DP adayları Çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yaklaşık iki yıldır her geçen daha da kötüye gittiklerini belirten esnaf, bazen siftah bile yapamadan dükkân kapattıklarını ifade ederek, esnafın iyice umutlarının tükenmeye başladığını söyledi.
Kahveci esnafının içinde bulunduğu sorunları dinleyen DP Milletvekili adayı Dinçay Doğar, “sorunları odaları yada dernekleri kapatarak ortadan kaldıramayız. Çünkü sivil toplum örgütleri üyelerinin haklarını korumakla, sorunlarını ifade etmekle yükümlüdür. Kaldı ki ne kadar çok sivil toplumumuz olursa, demokratik hayatımız o kadar zengin olur. Seçim öncesi seni ziyaret edelere isteklerini sorunlarını anlatacaksın ki çözüm bulunsun. Birde çözümü senin kullandığın oylar belirleyecek. Bu güne kadar sorunların çözülmediyse, oyunu çözemeyene değil, çözeceğim diyene vereceksin” dedi.
DP heyeti çarşı esnafını tek tek dolaşarak içinde bulundukları sorunların çözüm yollarını anlattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme