Doyasıya eğlendiler

Afyonkarahisar Belediyesi, birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğin yer aldığı Çocuk Şenliğine ev sahipliği yamaya devam ediyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde hem minikler hem de aileleri birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendiler. Bu hafta sonu Dörtyol Mahallesi’nde düzenlenen “Çocuk Şenliği” ilgi gördü. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te miniklerin eğlenceli anlarına ortak oldu.

Haber
MAHALLE ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLENDİ, MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından çocuklar için düzenlenen, Çocuk Şenliği etkinliğinin bu haftaki durağı Dörtyol Mahallesi oldu. Şenlikte yarışmalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramlar yapıldı. Başkan Zeybek’te şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmayarak çocukların heyecanına ortak oldu. Palyaçolar şenliğe renk katarker minikler oyun parkında eğlenceli saatler geçirdi. Oyunlar ile heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar şenliğin keyfini doyasıya çıkarırlarken, pamuk şekeri ve mısırla damaklar şenlendi.
“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ”
Program öncesi çocuklar ve aileleri ile buluşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Yıl başından bu yana 10’un üzerinde festival ve etkinlikle şehrimizin adını duyurmaya çalıştık. Bunlardan birisi de Baba Çocuk kampıydı. Kampın geçtiğimiz yıl ilkini bu yıl ise ikicisini gerçekleştirdik. Bizler aile birliğine önem veriyoruz. Anne ve babaların çocukları ile olan ilişkisini güçlendirmeyi hedefleyen etkinlikler düzenliyoruz. Çocuk Şenliğimizde yine bu amaca hizmet eden bir program. Ekibimizle yaptığımız istişare ardından çocuklarımızın sosyal hayatını renklendirmek, onlara eğlenceli dakikalar yaşatmak amacı ile bu şenliklere başladık. İlkini Ataköy Mahallemizde, ikincisini Akmescit Mahallemizde, üçüncüsünü Masal Parkında düzenledik. Çocuklarımızın hoşça vakit geçirmeleri ve eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlamak adına bu şenliği düzenliyoruz. Çocuklarımızla kucaklaşmak onların gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Kıymetli yavrularımızın her birinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Hemşehrilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Dörtyol Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz da Başkan Zeybek’e yaptığı hizmetler ve düzenlediği çocuk şenliği programı nedeni ile teşekkür etti.

Bakmadan Geçme