Dostluklar Baki, Şuhut Keşkeği Lezzetli

Erzurum Atatürk Üniversitesi 1989 yılı Tarih bölümü mezunları bu yıl ilimizdeydi. Daha önceki yıllarda Ankara-Polatlı, Erzurum, İstanbul, Edirne, Bursa, Nevşehir gibi illerde yapılan okul arkadaşları buluşması bu yıl Afyonkarahisar’daydı

Afyonkarahisar’a gelen misafirler, konaklayacakları otele yerleşerek, Frig Vadisi’ni gezdiler. Ziyaretin ikinci gününde misafirler, gezinin önemli duraklarından biri olan Şuhut’a yöneldiler. Şuhut Atatürk Evi’nde başlayan gezi, Şuhut Keşkek Evi’nde keşkek ikramıyla devam etti. Bu lezzetli ikramdan sonra Kocatepe’ye geçen grup, burada şehitlik ziyaretinde bulundu. Ardından Ulu Cami, Mevlevi Cami, Tarihi Afyon Konakları ve Taşhan’ı gezdiler. Misafirler, Uzun Çarşı’da alışveriş yaparak programlarına devam ettiler ve akşam yemeği için Afyonkarahisar Belediyesi Gastronomi Konağı’na geçtiler.

Haber

1989 Tarih mezunlarının bu yılki buluşmasına, bir üst dönem mezunlarından da katılım vardı. Birbirleriyle okul yıllarından tanışan arkadaşlar, hatıralarını canlandırıp hasret giderdiler. Aralarında akademisyen, emniyet müdürleri ve ağırlıklı olarak eğitimcilerin yer aldığı yaklaşık 60 kişilik grup, Afyonkarahisar’a mahsus yemeklerden ve konakladıkları Öztürk Otel’den son derece memnun kaldıklarını belirttiler.

Türkiye’nin hemen her bölgesinden gelen misafirler, son derece mutlu olarak Afyon’dan ayrılırken, gelecek yıl Giresun-Ordu’da tekrar buluşmak için birbirlerine söz verdiler. Şuhut ve Şuhut Keşkeği’nin bu buluşmada özel bir yeri olduğu, tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle ifade edildi.

Bakmadan Geçme