• Haberler
  • Spor
  • Dostluk maçı bugün oynanacak – Kocatepe Gazetesi

Dostluk maçı bugün oynanacak – Kocatepe Gazetesi

Daha önce İTO'ya konuk olan ATSO İstanbul'da oynanan maçı 5-5 berabere tamamlamıştı. Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde oynanacak olan dostluk maçının rövanşı da bugün Afyonkarahisar oynanacak.Her yıl geleneksel hale getirdiği ve geçen yıl 13'üncüsünü düzenlediği Spor Oyunları ile Türkiye'de bir ilke imza atan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası şimdi de diğer illerin üyeleri ile yaptığı dostluk maçları [&hellip]

Daha önce İTO’ya konuk olan ATSO İstanbul’da oynanan maçı 5-5 berabere tamamlamıştı. Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde oynanacak olan dostluk maçının rövanşı da bugün Afyonkarahisar oynanacak.
Her yıl geleneksel hale getirdiği ve geçen yıl 13’üncüsünü düzenlediği Spor Oyunları ile Türkiye’de bir ilke imza atan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası şimdi de diğer illerin üyeleri ile yaptığı dostluk maçları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz aylarda İstanbul Ticaret Odası’nın daveti üzerine İstanbul’a giden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Güngören 15 Temmuz Şehitler Stadı’nda İTO ile oynadığı dostluk maçında berabere kalmıştı.
İstanbul’da oynanan ve dostluk maçı havasında geçen karşılaşmanın rövanşı bugün saat 20.00’de Zafer Stadı’nda yapılacak. Dün Afyonkarahisar’a gelerek İkbal Termal Otel’e yerleşen İstanbul Ticaret Odası üyeleri, bugün saat 09.00’da şehir gezisine çıkacak. Ulu Cami, Mevlevi Camii, Taşhan, Bedesten gibi ilimizin tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan İTO üyeleri daha sonra İkbal Termal Otel’de dinlenirken maç saatini bekleyecek.

Bakmadan Geçme