Dostlar Meclisi Akdağ’da – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın geçmişten bugüne uzanan “gezek” geleneğini özenle sürdürmeye çalışan “Dostlar Meclisi” son olarak doğal güzellikleri ile haklı bir üne sahip olan Akdağ’a gezi düzenledi.Gezek arkadaşlarının Akdağ gezisiyle ilgili olarak bilgiler veren gezek ekibinden Önder İler, şunları söyledi:“Afyon-karahisar’da bir arkadaş grubu var ki, bu arkadaş grubunun bir benzerine rastlamak son derece zor. Katıksız samimiyet mi arıyorsunuz, [&hellip]

Afyonkarahisar’ın geçmişten bugüne uzanan “gezek” geleneğini özenle sürdürmeye çalışan “Dostlar Meclisi” son olarak doğal güzellikleri ile haklı bir üne sahip olan Akdağ’a gezi düzenledi.
Gezek arkadaşlarının Akdağ gezisiyle ilgili olarak bilgiler veren gezek ekibinden Önder İler, şunları söyledi:
“Afyon-karahisar’da bir arkadaş grubu var ki, bu arkadaş grubunun bir benzerine rastlamak son derece zor. Katıksız samimiyet mi arıyorsunuz, sevgi ve saygı mı arıyorsunuz, iyi niyet, hüsnü niyet mi arıyorsunuz, bu arkadaş grubunda hepsi var. İşte bu gurubumuz, arkadaş canlısı, değerli dostumuz Ahmet Değer Konya liderliğinde ve rehberliğinde 28 Mayıs günü Akdağ’a bir gezi düzenledi. Bu gezide Akdağ’a hakkını veren görüntüler elde ettik. Lütfen bu görüntüdeki insanlara iyi bakın. Biraz önce değindiğim tüm insani özellikleri bu insanlarda göreceksiniz. Ne güzel bir birliktelik, ne güzel bir saygı ve sevgi yumağı. Bu hasletleri bir araya getiren tüm dostlarımıza teşekkür eder, sağlıklar, mutluluklar, esenlikler diler, bu etkinliklerin devamını temenni ederiz” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme