• Haberler
  • Genel
  • Dostlar Divanı Afyon’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Dostlar Divanı Afyon’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Farklı meslek gruplarının bir araya toplanıp sohbet etmesini sağlayan Dostlar Divanı üyeleri, Oruçoğlu Otel’de bir araya geldi Birçok farklı meslek mensubunu bünyesinde barındıran, farklı kişi ve gruplara istişare imkanı sunan Dostlar Divanı, toplantı için Afyonkarahisar’ı tercih etti. Oruçoğlu Termal Otel’de bir araya gelen Dostlar Divanı’nda konuşma yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu topluluğu Afyonkarahisar’da görmekten [&hellip]

Dostlar Divanı Afyon'da toplandı

Farklı meslek gruplarının bir araya toplanıp sohbet etmesini sağlayan Dostlar Divanı üyeleri, Oruçoğlu Otel’de bir araya geldi

Birçok farklı meslek mensubunu bünyesinde barındıran, farklı kişi ve gruplara istişare imkanı sunan Dostlar Divanı, toplantı için Afyonkarahisar’ı tercih etti. Oruçoğlu Termal Otel’de bir araya gelen Dostlar Divanı’nda konuşma yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu topluluğu Afyonkarahisar’da görmekten mutluluk duyduğunu ve bu tür gönül toplantıların toplumsal kucaklaşmaya ve kardeşlik duygularını pekiştirmeye vesile olduğunu söyleyerek Dostlar Divanı üyelerine teşekkür etti.
VALİLERİN YOĞUN İLGİSİ
Geceye Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Emekli Vali Mustafa Malay, Emekli Vali Asım Hacımustafaoğlu, Merkez Valisi Selim Cebiroğlu, Merkez Valisi Selman Yenigün, Merkez Valisi Dursun Ali Şahin, İstanbul eski Vali Yardımcısı Hürrem Aksoy’un katılmalarıyla toplantı adeta Valiler Divanı’na döndü. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da toplantıya telekonferansla iştirak etti.
KİMLER KATILDI?
22. 23. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Ahmet Yiğit, Anadolu Adliyesi İş Hakimi İbrahim Halil Şua, TGTV Başkanı Av. Hamza Akbulut, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, MÜSİAD Afyon Temsilcisi Ahmet Neoldum, YÖK Üyesi ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Av. Mevlut Uyan, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, ONUR Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Can, Prof. Dr. Hüner Şencan, Prof. Dr. Ömer Özkan, Prof. Dr. Musa Tosun, Prof. Dr. Yavuz Önol, Prof. Dr. Halit Pastacı, Prof. Dr. Ahmet Apay, Prof. Dr. Yusuf Özertürk, Prof. Dr. Kadircan Keskinbora, THM Sanatçısı Ömer Çelik, Hipnoz Uzmanı Dr. Moral ve daha bir çok önemli ismin katıldığı Dostlar Divanı toplantısı gece geç saatleri kadar sürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme